Jan Podroužek
4. listopadu 2015 • 18:24

Dočkal v barvách Dortmundu! Provokujete Schalke? ptali se Němci

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by mohla být vlastně docela dobrá taktika. Nepřemýšlet, jestli Schalke zadusit zleva, nebo zprava, ale vydráždit ho jako býka. Němečtí novináři si všimli, že záložník Bořek Dočkal přišel na předzápasovou tiskovku ve žlutočerné bundě. V barvách Borussie Dortmund, proti níž hraje Schalke o víkendu ohromně sledované „revírderby“.



„Mám takovou otázku na pana Dočkala… Máte na sobě žlutou a černou barvu, ne červenou a bílou, typickou pro Spartu. A v té žluté a černé hraje Borussia, pro níž nastoupí Schalke teď v derby. To je nějaký způsob, jak vyprovokovat svého soupeře,“ rýpnul si německý novinář.

Dočkal po prohře v Plzni: Musíme ukázat, že to byl jen jede zápas
Video se připravuje ...

Dočkal se trošku usmál, ale jen tak, jak mu dovolovala mizerná nálada po zpackaném šlágru v Plzni. „My většinou volíme ty barvy, které na nás zbudou ve skladu. Není to myšlené jako provokace,“ ujistil hosta.

Schalke se téhle kombinace nemusí ve čtvrtek večer bát, Sparta nastoupí v klasické rudobílé soupravě. „Vosí“ dresy narukují na tým z Gelsenkirchenu až v neděli. Bitva o postupové body do skupiny Evropské ligy tak bude mít férové zbarvení…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud