Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kadeřábek zásnubami překvapil Chlebovskou: Nečekala, že pokleknu

Autor: iSport.cz

Jeho bývalí spoluhráči ze Sparty slavili výhru v derby, Pavel Kadeřábek měl úplně jiné starosti. Reprezentační obránce se zasnoubil s modelkou a reportérkou iSport TV Terezou Chlebovskou. Jak výjimečná chvíle probíhala? Také na to odpovídal 23letý bek Hoffenheimu na pondělním srazu národního týmu.

Radostnou novinu oznámil šťasný pár, který už k sobě patří dva roky, během nedělního fotbalového derby. Chlebovská se na Twitteru hned pochlubila zásnubním prstýnkem.

"Přemýšlel jsem o tom dlouho a naplánoval jsem to tak, abych to udělal v Praze, protože tady jsme doma," uvedl Kadeřábek . "Nebyli jsme v restauraci, my jsme takové výletové typy, takže jsme byli v místě, kde jsme zažili jeden z našich prvních společných výletů," přiblížil svůj velký den.

Byla jeho přítelkyně, která s Kadeřábkem žije v německém Hoffenheimu, překvapená? „To se musíte spíš zeptat jí. Já myslím že ano, že to nečekala. Jeli jsme, řekl jsem jí, že pojedeme na normální výlet jako vždycky, pak jsem poklekl. Asi překvapená byla," prozradil český obránce.

Zvyklostí bývá, že do roka od zásnub by měla přijít svatba. "To jsme ale zatím neplánovali," sdělil Kadeřábek.

Český rychlík se pomalu zabydluje v základní sestavě Hoffenheimu, zvyká si i na život v Německu. "Říká se, že hráč má takový půlrok na adaptaci, to už mám za sebou. Zvyknul jsem si, s kluky v kabině je všechno v pohodě, i když jsme už podruhé změnili trenéra. Ale já si na to nemohu stěžovat, protože za nového trenéra jsem odehrál všechno kromě prvního zápasu, kdy jsme hráli jiný systém," shrnul dojmy ze svého prvního zahraničního angažmá.

Kadeřábek chtěl požádat Chlebovskou o ruku hlavně v Praze
Video se připravuje ...

Výkony Sparty mi dělají radost, usmíval se kouč Vrba na srazu
Video se připravuje ...

Darida: V přátelácích hrajeme o místo na EURO
Video se připravuje ...