Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jágrova láska byla o narozeninách sama: Kopřivová otevřela srdce fanouškům

Autor: Václav Baumann

Internetová alba si plní odvážnými a polonahými fotkami. Teď ale Veronika Kopřivová (25), partnerka Jaromíra Jágra (44), udělala výjimku. Po vzoru svého milého si otevřela srdce!

Na Instagramu se totiž pohledná blondýna ohlédla za úterními narozeninami, které musela strávit bez Jágra. „Právě bojuje na cestách,“ vysvětlila Veronika.

Radost jí ale udělali její přátelé. „Vyrazila jsem na večeři, kde mě čekalo překvapení. Dostala jsem nádhernou květinu a na dezertu jsem si sfoukla svíčku,“ poděkovala jim a pak se rozpovídala.

Lepší vzpomínky

„Hmotné dárky jsou fajn, ale stále to jsou věci, které v podstatě nemají hodnotu. Ale čas trávený s lidmi, co milujete, to jsou přesně ty naplňující okamžiky, na které nikdy nezapomenete,“ začala a zároveň přidala příběh o svém dědečkovi.

„Před spaním jsem ještě telefonovala s přítelem a nějak došlo na mého dědu, který mě učil jezdit na kole, tlačil mě na běžkách, bral mě na fotbal... Nikdy se to z paměti nesmaže. Ale to, co jsem od dědy dostávala za dárky? Nevybavím si jeden jediný,“ tvrdí Kopřivová.

Dala poučení

Proč ale najednou takové vyznání? Zřejmě ji »nakazil« právě Jarda, který na internetu ke své Hokejové rodině často dlouze promlouvá. „Doufám, že si z toho někteří něco vezmou. Protože i já byla ta, co čas druhých brala jako samozřejmost,“ uzavřela Veronika.