Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Divoké oslavy na MS! Kanaďané pili vodku přímo z lahve a flirtovali s Ruskami

Autor: tej

Kanadští hokejisté se umí pořádně odvázat. Po páteční výhře nad USA (5:1) na mistrovství světa v Rusku zašli hráči do petrohradského nočního baru, kde pili vodku přímo z lahví a flirtovali s ruskými dívkami, které později pozvali na exkurzi do klubového autobusu.

Po prvním utkání šampionátu čekal kanadské hokejisty den volna. Místo pilné přípravy na další zápas však zvolili nezřízené popíjení vodky a balení ruských dívek. Poté, co jednoznačně zdolali výběr Spojených států, zašli do vyhlášeného petrohradského nočního klubu, kde podle ruského serveru lifenews78 utratili 60 tisíc rublů, což je v přepočtu přes 21 tisíc korun.

VIDEO: Kanaďané to v Petrohradu pořádně roztočili

Společnost jim dělalo hned několik ruských dívek, které s nimi popíjely vodku přímo z lahve. Kanaďané je později pozvali i do klubového autobusu, tam s nimi odešly jen dvě z nich. Po chvíli se hokejisté s dívkami vrátili znovu do nočního klubu.

Kanaďané si své slečny naložili i do autobusu
Kanaďané si své slečny naložili i do autobusu

Kolem šesté ráno odešel obránce třetí formace Ben Hutton na hotel, společnost mu dělala blondýnka v černé čepici.

Nezřízené popíjení však obhájcům zlata na herní výkonosti neubralo. V neděli zvládli utkání s Maďarskem na výbornou, nad outsiderem vyhráli jednoznačně 7:1.

VIDEO: Mejdan se protáhl až do ranních hodin