Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konec lenošení a hurá do práce! Tenistka Šafářová sní o luxusní dovolené

Autor: ps

Tenisová sezona má pauzu, až začátkem nového roku se rozjede nová. Jenže na lenošení není čas! Lucie Šafářová (29) nabírá kondici, a tak si po vší dřině alespoň představuje, jak leží na rozpálené pláži a kolem ní šplouchají mořské vlny. Tak, jako na její poslední dovolené, kterou strávila na Britských Panenských ostrovech.

„Vypadá to, jako by to bylo už dávno. Chybí mi výlety na lodi,“ posteskla si Lucie na sociální síti a k příspěvku umístila fotku z ráje. Tedy z Karibiku, kde po náročném roce přibrzděném zraněními a nemocemi, dopřála tělu odpočinek.

Fantasticky vypracovaná postavička zabořená do písku, na opáleném těle bikiny a v tmavých slunečních brýlích si užívala pohodu v luxusu. Dnes na to dychtivě vzpomíná. Kdo by takovou dovolenou nevyměnil za smradlavou posilovnu a tenisovou halu?!

Jenže každý má své priority. Kdyby Šafářová nehrála tenis a nevydělala by jím zhruba 250 milionů korun, nemohla by si dovolit odcestovat tam, kam se „normální“ člověk nikdy nepodívá. Tak ještě přidat pár titulů, nejlépe grandslamových, a zase hurá do tepla!

Tenistka Lucie Šafářová sní o dovolené. Jenže už nemůže lenošti, příprava na novou sezonu začala.
Tenistka Lucie Šafářová sní o dovolené. Jenže už nemůže lenošti, příprava na novou sezonu začala.