Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tenisová modelka Plíšková mezi sexy kolegyněmi? Chci do plavkového časáku!

Autor: as

Když to mohly fotit tyhle šmudly, proč ne já?! Tenistka Karolína Plíšková (24) jako by se z exotické dovolené hlásila do prestižního »plavkového« čísla časopisu Sports Illustrated. Rozhodně je adeptkou na titulku tohoto magazínu!

Postavu má výstavní, atraktivní maorské tetování k tomu, má i parádní výsledky na kurtu. Z dovče na Mauriciu se teď pochlubila fotkou v bikinách, na které jí to vážně sekne. A fanoušci mají jasno: tahle kráska musí do speciální edice amerického časopisu!

Sports Illustrated Swimsuit Issue vychází jednou ročně už od roku 1964 a na modelky si tu v posledních dvou dekádách hrají i elitní sportovkyně. Zatím se v něm objevilo deset tenistek – v roce 1997 to začala Němka Graf, loni si Dánka Wozniacki nechala plavky na tělo jen namalovat. Bude Kája první Češkou v akci?

Takhle se umí tvářit titulní strana prestižního magazínu.
Takhle se umí tvářit titulní strana prestižního magazínu.

„No, já nejsem ten typ, který se potřebuje vidět v novinách, zato ráda zkouším nové věci,“ přiznala před časem Blesku. Se sestrou Kristýnou se třeba loni nechaly fotit nahé. „Jenže nebylo nic vidět, takže bez problémů. Do ničeho víc bych už ale nešla. Ale třeba fotit v prádle je v pohodě,“ řekla.

A tak v těchto dnech může na Mauriciu trénovat v plavkách pózy a čekat na nabídku. Její program? „Nic nedělat a jen se vyvalit na pláži,“ plánovala si, jak volno na ostrově v Indickém oceánu stráví. Sport na její dovolenou nepatří. „Že bych si chodila jen tak s radostí zaběhat? To fakt ne,“ ušklíbla se šestá tenistka světa.

Tenistky v plavkách

Steffi Grafová (1997)
Serena Williamsová (2003)
Anna Kurnikova (2004)
Venus Williamsová (2005)
Maria Šarapova (2006)
Maria Kirilenko (2009)
Daniela Hantuchová (2009)
Tatiana Golovinová (2009)
Ana Ivanovičová (2010)
Caroline Wozniacki (2015)