Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Koukalová je ještě krásnější! Co na sobě hvězdná biatlonistka změnila?

Autor: ija

Předlouhé husté řasy, zvýrazněné obočí, lesklé plné rty. Krásná biatlonistka Gabriela Koukalová (27) je pověstná tím, že by nešla ani na hotelovou snídani nenalíčená. A pro závod, během něhož ji zabírají televizní kamery a desítky objektivů fotoaparátů, to platí dvojnásob. Letos udělala v líčení změnu a svůj uhrančivý pohled ještě vylepšila. A navíc je to prý ohromně praktické.

O tom, že Gabriela Koukalová patří k nejkrásnějším biatlonistkám (a nejspíš sportovkyním vůbec) na světě, nikdo nepochybuje. Na úřadující vítězku Světového poháru je navíc hezký pohled i během těch nejtěžších závodů, protože nenechává nic náhodě a ani před startem nezapomíná na make-up. Ostatně, to ví každý.

„Dodává mi to sebevědomí.  My, ženy, bychom se přece měly o sebe starat a podtrhávat svou ženskost,“ tvrdí, kdykoli dostane otázku na to, jak velkou kosmetickou taštičku si sebou vozí.

 „Já se vždycky líčím se podle nálady, záleží na tom, co mě zrovna napadne,“ směje se Koukalová. „Ostatně malovat se celý život stejným způsobem, to není to pravé. Aspoň pro mě to není, já mám ráda změny.“

Gabriela Koukalová letos používá ještě výraznější líčení než v minulých letech.
Gabriela Koukalová letos používá ještě výraznější líčení než v minulých letech.

Ovšem přiznává, že k jedné větší změně v jejím kosmetickém arsenálu v poslední době přece jen došlo. „Letos jsem se zaměřila na oční linky a dělám si je opravdu často. Moc se mi líbí, krásně to zvýrazní a podtrhne oči,“ vysvětlila.

„A je tady ještě další věc, je to hrozně praktické. Když si namaluju spodní víčka a pak vyrazím na trať, vždycky hrozí, že se to během závodu rozmaže. Takže jsem vysledovala, že při mém povolání je linka na horním víčku velmi praktickým řešením. A ještě k tomu to vypadá pěkně,“ pochvalovala si půvabná biatlonistka.

Změnu v líčení však nepovažuje za nijak převratnou a rozhodně prý nesouvisí s novou sezonou, v níž závodí jako obhájkyně velkého křišťálového glóbu. „Ano, k nějaké změně došlo, ale není to tak, že by to přišlo s novou sezonou. Myslím, že už i minulý rok jsem něco podobného zkoušela. Jen si toho asi nikdo nevšiml,“ smála se.