Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy soupeřka biatlonistky Koukalové šla donaha. Na svlékající se Gábinu ale nemá

Autor: pv

Poodhalila, co skrývá pod závodní kombinézou. Úspěšná německá biatlonistka Maren Hammerschmidtová (27) se svlékla během focení pro charitativní projekt a udělala radost především pánům. Ještě více odvážné snímky nafotila i její stejně stará soupeřka a vítězka Světového poháru Gabriela Koukalová. A rozhodně to nebylo jen jednou, vzpomínáte si?

Už 25. listopadu startuje nový ročník Světového poháru v biatlonu, kde bude prvenství obhajovat Češka Gabriela Koukalová . Ještě než lyžařské hvězdy poprvé vyběhnou do bílé stopy ve švédském Östersundu, postarala se o poprask německá reprezentantka Maren Hammerschmidtová. V plné kráse předvedla své tělo a neudělala to za peníze pro pánský časopis, ale pro charitu.

Známá organizace Peta bojující za lepší podmínky zvířat jí nechala nafotit nahou a biatlonistka za to sklidila na sociálních sítích slova chvály a uznání. A to nejen za pomoc bezbranným zvířatům, ale i dokonalé tělo.

Už v minulosti se úplně nahá ukázala fanouškům i Gabriela Koukalová a nebylo to jen v jednom případě. Do půlky těla svlečená biatlonistka si zakrývala před fotografem vnady miminkem, aby se pak za statisíce korun tento snímek vydražil pro Dětského centra při Thomayerově nemocnici. V rámci podpory publicity na podporu prevence proti rakovině varlat a prsů dokonce pózovala se svým partnerem badmintonistou Petrem Koukalem na černobílé fotografii, kde si vzájemně zakrývali intimní partie.

Kromě pozitivních reakcí došlo i na kritiku. „Co říct? Nejsem tak odvážná jako ona. Každý z nás má právo dělat to, co se mu líbí. A ty fotografie… z mého pohledu jsou někdy až moc otevřené. Někdy je to až moc,“ řekla Koukalové velká rivalka Darja Domračevová při povídání pro Nedělní Sport.

Gabriela Soukalová se poodhalila i pro Blesk.
Gabriela Soukalová se poodhalila i pro Blesk.