Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Beckham překvapil v Manchesteru: Tahle žena se o mě vždy starala

Autor: ija

Exfotbalista David Beckham (41) vyrazil na zápas milovaného Manchesteru United, kde ho přepadla nostalgická nálada. Vzal s sebou syna Romea (14), aby mu ukázal stadion, který byl kdysi jeho domovem. Společně navštívili také starou známou - recepční tréninkového stadionu Cathy. Ta byla v minulosti jeho druhou mámou!

Otec a syn viděli remízu Manchesteru United s arcirivalem z Liverpoolu, hrálo se 1:1. Beckham starší byl rád, že se tam potkal se starými přáteli a zavzpomínal na doby, kdy tam hrál. Na Instagramu zveřejnil fotku, na níž objímá dámu jménem Cathy, která pracuje jako recepční na tréninkovém centru United v Carringtonu.

„Tahle úžasná dáma se o mě vždycky starala, když jsem hrál za United. Pokaždé je skvělé ji zase vidět. Cathy pracuje pro Manchester United už téměř 49 let, to je pozoruhodné. Je to výjimečná žena,“ napsal Beckham.

Před stadionem Old Trafford se vyfotil i se synem Romeem. „Zábavný den ve starém domově. A ten mladík se kření od ucha k uchu,“ poznamenal legendární kapitán anglické reprezentace.

Romeo si výlet za fotbalem evidentně užíval, přestože v otcových stopách jít nechce. Akademii Arsenalu loni opustil, aby se věnoval modelingu a tenisu.

David Beckham potkal v Manchesteru svoji druhou mámu. Když kopal za United, recepční Cathy se o něho starala.
David Beckham potkal v Manchesteru svoji druhou mámu. Když kopal za United, recepční Cathy se o něho starala.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Liverpool 1:1. Remízu zachránil Ibrahimovic
Video se připravuje ...