Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Takhle se to dělá! Ruský pilot F1 sbalil krásnou dceru šampiona

Autor: ija

Daniil Kvjat (22) to měl během minulé sezony F1 hodně těžké. Přišel o místo v prominentním týmu Red Bull, kde ho nahradil drzý mladíček Max Verstappen, a ani v italské „juniorce“ rudých býků, stáji Toro Rosso, kam spadl, to nebyla procházka růžovým sadem. Ale teď se má všechno v dobré obrátit. Ruský pilot sbalil tmavovlasou krásku, jejíž příjmení je ve formuli velký pojem. 

Kvjat musel v Toro Rosso soupeřit s talentovaným kolegou Carlosem Sainzem mladším, ale situaci ustál a dostal důvěru pro další sezonu. Do ní má extra motivaci díky nové přítelkyni. Tmavovláska Kelly je totiž dcerou trojnásobného mistra světa!

Kelly Piquetová, dcera trojnásobného mistra světa F1, je přítelkyní ruského pilota Daniila Kvjata.
Kelly Piquetová, dcera trojnásobného mistra světa F1, je přítelkyní ruského pilota Daniila Kvjata.

Nový vztah zveřejnil Kvjat nenápadně, fotkou na Instagramu, na níž se tulí k neznámé krasavici. „Měl jsem skvělou dovolenou. Byl jsem v Itálii, s rodinou a s přítelkyní,“ vyprávěl pak v jednom rozhovoru a dodal: „Jmenuje se Kelly, myslím, že už to každý ví z internetu. Je z rodiny Piquetů, jak víte,“ poznamenal mladý Rus.

 Ano, jeho nová láska, která pracuje pro web formule E, je dcerou trojnásobného šampina Nelsona Piqueta a sestrou bývalého jezdce Nelsona juniora.

Teď aby se Kvjat pořádně snažil, pokud chce získat přízeň budoucího tchána a jeho úspěchům se alespoň přiblížit.