Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Důchodce Button: Vykašlal se na formuli, radši se fláká s prsaticí z Playboye!

Autor: ija

Jenson Button si v „důchodu“ užívá. Zatímco ostatní piloti se pomalu chystají na novou sezonu F1, mistr světa z roku 2009 se fláká v Miami se svou úchvatnou přítelkyní, modelkou Playboye Brittny Wardovou. Na pláži oslavil i své sedmatřicáté narozeniny a zdá se, že mu volant ani trochu nechybí. Tvrdil sice, že si bere jen rok volna, ale kdo ví? 

Zamilované pohledy, drinky v rukou, nádherná přítelkyně v úsporných bikinách ochotně vystavuje sexy tělo. Jenson Button jen zářil a Brittny Wardová vypadala úchvatně, když se tak ruku v ruce procházeli po plážích. Tomu se říká dovolená!

Pilot F1 Jenson Button a jeho přítelkyně Brittny Wardová na dovolené na plážích v Miami.
Pilot F1 Jenson Button a jeho přítelkyně Brittny Wardová na dovolené na plážích v Miami.

Button, který poslední roky jezdil za McLaren, se loni rozvedl po pětiletém vztahu, ale pouze ročním manželství s japonskou modelkou Jessikou Michibatovou, ale dlouho sám nezůstal. Už za pár týdnů začal randit s kráskou Brittny, která byla v lednu 2015 na obálce magazínu Playboy.

Brittny často zveřejňuje sexy fotky na sociálních sítích, a tak není divu, že její profily patří k nejpopulárnějším. A Button je na svou lásku tak pyšný, že mu to zjevně nevadí.