Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U Prahy vykradli auto slovenského fotbalového reprezentanta. Co všechno mu vzali?

Autor: pv

Zašel si na večeři, ale během jídla ho přešla chuť. Slovenský fotbalový reprezentant Martin Dúbravka (28) si místo romantické chvilky zažil šok. Neznámý pachatel mu vykradl auto přímo na parkovišti před restaurací kousek od Prahy!

Dúbravka se vracel s partnerkou ze Žiliny do Liberce, kde působí jako brankář. Kousek od Prahy se rozhodli povečeřet a to byla osudová chyba. „Po půlhodině k našemu stolu přišel vedoucí restaurace a řekl mi, že mám rozbité okno a vykradené auto,“ povzdechl si fotbalista pro slovenský deník Plus jeden deň.

Chyba byla, že měl na zadních sedadlech hodně věcí a to zloděje nenechalo chladným. „Přikryli jsme věci na zadních sedadlech bundami. Měl jsem pod tím i batoh s notebookem, ipod, disky s fotkami, ale i pas,“ zoufal si slovenský reprezentant, který dostal ve Slovanu den volna, aby si mohl vše po krádeži zařídit.

„Neumím si to vysvětlit. Bylo tam napsané, že parkoviště je sledované kamerou, ale prý jsem zaparkoval na místě, kam kamera neviděla,“ kroutil hlavou Dúbravka. S přítelkyní nakonec nedobrovolně nocovali v Praze. „Musel jsem na policii sepsat protokol a nechtěli jsme cestovat do Liberce v této zimě s rozbitým sklem,“ řekl brankář.