Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mejdan tenisty Štěpánka pokračuje! Skončil v Turecku s modelkou Maxovou

Autor: ps

Tenhle chlápek si umí mejdan užít! Přišel si takhle na festival do Karlových Varů se dvěma nejkrásnějšími ženami planety a s jednou z nich si to pak namířil rovnou do luxusního resortu v Turecku. Jak bude jízda tenisty Radka Štěpánka (38) pokračovat dál?

Vzbudil hodně vzruchu, když si to vyšlapoval po červeném koberci ve Varech s topmodelkami Terezou Maxovou a Veronikou Vařekovou . A pěkně ruku v ruce.

Spoustě lidem na festivalu ležel Štěpánek v žaludku, sám si ale zábavu maximálně užíval, o čemž svědčí jeho slova: „Partnerku nemám, a kdybych měl, tak bych sem nemohl přijít s nejkrásnějšími ženami na planetě. To by mě mrzelo,“ usmíval se šťastný Radek s dvěma blonďatými sexy šťabajznami po boku.

Od trenéra dostal na dva dny povolenku, divoké mejdany si užíval. Očividně se mu to zalíbilo, a tak to nechtěl jen tak zabalit. A ejhle! Prodloužil si pařbičku o dalších X dnů!

Takhle si Maxová se Štěpánkem v Turecku dopřávají.
Takhle si Maxová se Štěpánkem v Turecku dopřávají.

Nutno podotknout, že to slušně vygradoval. Ne každému se povede táhnout párty z Česka až do luxusní destinace v Turecku. Navíc má stále nablízku Terezu Maxovou.

Ta tohle místo dobře zná a moc ráda se sem vrací. Vždyť je to zhruba osm měsíců, co si tady v Kaplankayi vzala milovaného muže Buraka Oymena, s nímž má děti Mina a Aidena. Třetího Tobiase porodila tenistovi Frederiku Fetterleinovi.

A co na tuhle hitparádu kolem světa, která vedla z Varů až do residence nedaleko Bodrumu, řekl Štěpánek? „S Veronikou se moc dobře neznám, ale s Terezou jsme už léta přáteli a často se navštěvujeme,“ objasnil sportovec léta trvající přátelský vztah.

Radek Štepánek jako garde Terezy Maxové: Co spolu mají?
Video se připravuje ...