Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrdlička prozradil víc o svatbě s Plíškovou! Chce předmanželskou smlouvu

Autor: spo

Veselka bude, ale ještě se neví kdy.  Moderátor a marketingový manažer Michal Hrdlička prozradil, že si příští rok hodlá vzít svou lásku Karolínu Plíškovou. Oba zamilovaní však ještě nemají naplánované přesné datum obřadu.

Hrdlička se rozpovídal na rádiu Frekvence 1 v show Těžký Pokondr, kde došlo i na citlivé otázky kolem sňatku. „Sám nevím, kdy svatba bude. Chceme se ale vzít příští rok. Jestli to bude v létě po Wimbledonu nebo až po konci sezony někdy v listopadu, to ještě nevíme,“ řekl Hrdlička a promluvil zároveň i na téma společných financí v manželství.

To je lásky! A přímo před Eiffelovkou. Karolína Plíšková si užívá pohodu se svojí láskou Michalem Hrdličkou.
To je lásky! A přímo před Eiffelovkou. Karolína Plíšková si užívá pohodu se svojí láskou Michalem Hrdličkou.

„Potřebuji si uchránit své peníze, ne?“ vtipkoval Hrdlička na téma předmanželská smlouva. Jeho nastávající Karolína Plíšková přitom pouze tenisem vydělala skoro 10 milionů dolarů. O takových částkách si může Hrdlička nechat jenom zdát.

Jako marketingový manažer dvojčat Plíškových a moderátor si tolik peněz určitě nevydělá. Hrdlička během rozhovoru připomněl i svůj vyhazov z televize Nova kvůli jeho aférám.

„Odchod z Novy mě už teď nemrzí, ale tehdy mě to hodně vzalo. Byl to můj hlavní zdroj příjmů. Nedostal jsem ani odstupné. Bylo to nepříjemné, ale nebylo to dramatické. Strávil jsem tam osm let a bylo to krásné.“

Plíšková: Sestra na turnajích? Rozhodně plus, cítím se s ní jako doma
Video se připravuje ...