Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlepší rozhodnutí Cibulkové je vydržovat si chlapa. Udělá to i Plíšková s Hrdličkou?

Autor: pv

Je hodně emancipovaná. Slovenská tenistka Dominika Cibulková (27) prozradila, že její nejlepší rozhodnutí v životě bylo, aby požádala tehdejšího přítele Michala Navaru, ať dá výpověď v práci a cestuje s ní po světě. Od té doby stoupá žebříčkem. Udělá podobné rozhodnutí i Karolína Plíšková (24) s Michalem Hrdličkou (28)?

Cibulková během Mezinárodního dne žen mluvila o největších momentech ve svém životě. Jedním z nich byla i dohoda mezi partnery.

„Bylo to moje největší rozhodnutí. Michal měl na Slovensku zaměstnání a po roce randění jsme se rozhodli, že dá výpověď a začne se mnou cestovat a podporovat mě na turnajích,“ říká slovenská tenistka, která si loni v létě svého partnera vzala.

Moderátor Michal Hrdlička a tenistka Karolína Plíšková se milují. Vzdá se kvůli lásce práce?
Moderátor Michal Hrdlička a tenistka Karolína Plíšková se milují. Vzdá se kvůli lásce práce?

„Jsme spolu sedm let a jsme šťastný pár. Bylo to skvělé rozhodnutí,“ myslí si Cibulková. Tímto příkladem by se mohla inspirovat i nejlepší česká hráčka Karolína Plíšková. Jejím přítelem je sportovní komentátor a moderátor Michal Hrdlička. I on se svou láskou občas létá na turnaje, ale stále ještě pracuje.

Po vyhazovu z Novy jezdí do Bratislavy komentovat utkání pro Digi TV. Plat má ale o hodně nižší, než měl na české komerční stanici. Přijme tak roli vydržovaného partnera a bude Karolíně neustále nablízku?