Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Šok pro City! Taxi s Agüerem bouralo, útočník si zlomil několik žeber

Autor: ČTK, iSport.cz

Argentinský fotbalový útočník Sergio Agüero si při autonehodě zlomil několik žeber. Podle argentinského deníku Diário Olé utrpěl kanonýr Manchesteru City zranění při čtvrteční cestě taxíkem z koncertu kolumbijského zpěváka Malumy v Amsterodamu poté, co vůz narazil do sloupu. Anglický celek zatím Agüerovo zranění nepotvrdil, podle britských médií může Manchesteru chybět až dva měsíce.

Argentinský útočník si z Ostrovů vyrazil do nizozemské metropole kvůli koncertu popového zpěváka Malumy, s kterým se osobně zná. Při cestě z koncertu však řidič taxi narazil do sloupu. Náraz byl tak silný, že vymrštil oba airbagy.

Taxi s argentinským útočníkem nabouralo při cestě na letiště z popového koncertu
Taxi s argentinským útočníkem nabouralo při cestě na letiště z popového koncertu

Podle informací deníku Diário Olé se Agüero vyhnul vážnějším zraněním především díky tomu, že byl při jízdě připoután. Manchester City na svém webu oznámil, že hráč se v pátek ráno vrátí do Anglie a bude vyšetřen klubovými lékaři. City čeká v sobotu šlágr s londýnskou Chelsea

Devětadvacetiletý Agüero je jedním z klíčových hráčů vedoucího týmu anglické ligy. V úvodních šesti kolech zaznamenal stejný počet gólů a dělí se o vedení v tabulce střelců. Se 128 brankami je historicky nejlepším neevropským střelcem Premier League, stogólovou hranici zvládl pokořit rychleji pouze Alan Shearer.

NEJ hráč Premier League: Sergio Agüero nasázel Watfordu parádní hattrick
Video se připravuje ...