Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nestydaté hymny před NHL! Zpěvačka bez podprsenky je hitem internetu

Autor: ps

Slavná NHL se vydala na otočku do švédského Stockholmu, kde před zápasem Colorado – Ottawa (3:4 pp) ukázala nahou nestydu. Místní zpěvačka Janice se toho nebála a na ledovou plochu vkročila v průhledných šatech bez podprsenky. Obecenstvo šílelo!

Hokejový svátek v hale Globen, který slavnostním vhazováním zahájili švédští kapitáni Gabriel Landeskog (COL) a Erik Karlsson (OTT), našel svoji hvězdu. Tentokrát se ovšem nejednalo o žádného hráče, jednoznačně největší aplaus večera sklidila zpěvačka.

Zpěvačka Janice ze Stockholmu se toho nebála. Hymny před zápasem NHL zpívala bez podprsenky.
Zpěvačka Janice ze Stockholmu se toho nebála. Hymny před zápasem NHL zpívala bez podprsenky.

Oba týmy se postavily na modré čáry, aby si v tradičním úvodu vyslechly státní hymny Kanady a USA. Hokejisté sundali helmy, pak okamžitě zpozornili. Na ledovou plochu vešla pohledná zpěvačka, jenže jí cosi chybělo. Z pod šatů se rýsovala odhalená ňadra. Ta dáma někde zapomněla podprsenku!

Očividně to nevadilo hráčům a už vůbec ne divákům. Jen co se ukázala na kostce nad ledem, tribuny začaly šílet. Asi tak, jako internet, kde stejný obrázek s radostí hlataly statisíce nadšených fanoušků. „Tak takhle by měl vypadat každý začátek zápasů NHL,“ shodovali se milovníci hokeje na sociálních sítích, kde čísla každou minutou bleskově rostla.

O prsa byl i samotný zápas. V 1. minutě prodloužení ho po přihrávce domácího miláčka Karlssona rozhodl pro Ottawu jedenáctým gólem sezony Mark Stone.