Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fanoušci formule 1, je konec! Ze startovního roštu zmizí modelky

Autor: ps

Jako by jim bylo jedno, že formule 1 už pár let ztrácí na prestiži. Šéfové nejsledovanější motoristické show planety ji pravděpodobně chtějí rovnou pohřbít! Proč? Ze startovního roštu stáhnou to nejkrásnější – sexy modelky!

Holky a mašiny… Pojem, který odjakživa patří k motoristickému sportu, dostal nenapravitelné trhliny. Už při březnové premiéře v Austrálii budou před televizními kamerami pobíhat pouze mechanici, zástupci týmů a VIP hosté. Na prsaté holky s vysokými podpatky oblečené do bikin ve stájových barvách bohužel zapomeňme! Přicházíme o krásný kontrast dokonalých a aerodynamických tvarů…

A vysvětlení šéfů F1? Směšné! „Z hlediska dlouholetého plánování přinášíme prvky, které budou srovnatelné s jinými sporty,“ komentuje překvapivou novinku Sean Bratches, výkonný ředitel obchodních operací.

O tuhle krásnou podívanou fanoušci od letošního ročníku F1 přijdou!
O tuhle krásnou podívanou fanoušci od letošního ročníku F1 přijdou!

To, že doprovodný program formule 1 bude vypadat jako monopost bez přítlačného křídla, slušně zaplaceným bossům očividně vrásky nedělá. „Zaměstnávání dívek patřilo po desetiletí k našim zvykům, ale domníváme se, že ty už neodpovídají našim hodnotám. Jednoznačně dnes patří k rozporu se současnými společenskými normami,“ dodává muž, jenž se stará také o reklamu F1.

Výroky pobouřily dívky, které přišly o velké výdělky. Na formulovém seriálu byly závislé, teď jsou na dlažbě. „Takové ty řeči, že je to pro dobro všech, že nikdo nechce vidět pěkné a sexy holky, jsou nesmysl. Být součástí formule 1 je ta nejbezpečnější práce pro ženy,“ shodují se slečny, které žádný sexismus, jak se vyjadřují vlastníci F1, necítily. A to se promenádovaly mezi miliony fanoušků jen tak v plavkách…