Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sport už nemá být SEXY?! Ve formuli krásky zrušili, kde to hrozí dál?

Autor: pv
  • Z formule už krásné ženy zmizely, kde to hrozí dál?

    Jsou oblíbeným kořením některých sportů. Krásné tváře, dokonalé křivky a odvážné šaty. Hostesky na sportovních kláních jsou oživením nejen pro fanoušky, ale i samotné závodníky. Kvůli celospolečenskému tématu o sexuálním obtěžování, ale mizí půvabné slečny po půl století například z formule 1 a dokonce i z turnajů v šipkách. Prý jde o sexismus, který do současné společnosti nepatří. Kde ještě hrozí odchod sličných dívek ze záře reflektorů?

  • F1 - Konec jedné tradice

    Tyhle krásky dokáží rozpálit celé MonakoFoto Profimedia.cz

    Sexy dívky a nejrychlejší vozy světa. K formuli 1 neodmyslitelně patří půvabné hostesky na startovním roštu u závodních monopostů. S tím je ale od příští sezony konec. Američtí vlastníci mistrovství světa F1 kvůli společenským hodnotám už nechtějí vnadné dívky „zneužívat“ pro potěchu fanoušků. Většina jezdců byla proti, ale ve finále nic nezmohli. Krásné dívky teď mají na hradit děti »

    Tyhle krásné zadečky by rozpálily každého
    Tyhle krásné zadečky by rozpálily každého

  • Roztleskávačky nažhaví na Super Bowl

    O krásné ženy nebyla na Super Bowlu 2018 v Minneapolis nouzeFoto Profimedia.cz

    Jejich show je kolikrát tak dechberoucí, že je atraktivnější víc než samotný zápas. Roztleskávačky například během utkání amerického fotbalu předvádějí neskutečné gymnastické a akrobatické výkony. Navíc na sobě mají velice odvážné oblečky. Ty nejlepší jsou v USA brány jako celebrity. Tradiční okrasa nejen NFL ze stadionů nezmizí. V akci byly například i nyní na Super Bowlu.

  • Sagan: Líbačka a štípač

    I to je možná pro některé cyklisty motivace, proč vítězit...Foto Profimedia.cz

    Je to jedna z nejsladších odměn. Nejúspěšnější silniční cyklista dostává na stupních vítězů polibek od dvou sličných hostesek na obě tváře. Méně úspěšní soupeři mohou občas i žárlit. Slovák Peter Sagan skončil před pěti lety druhý v závodě Kolem Flander a na pódiu štípnul do pozadí dívku, která dávala polibek vítězi. Musel se pak veřejně omlouvat. „Líbačky“ zatím v cyklistice zůstávají.

  • Kdo bude okrášlovat šipkaře?

    Rob Cross na mistrovství světa v šipkách doprovázený krásnou hosteskouFoto Profimedia.cz

    Nejlepší šipkaři planety nejsou zrovna pohlední pánové. Krásu v tomto sportu zastupují půvabné hostesky. Tomu je ale konec alespoň v případě mistrovství světa v šipkách - Professional Darts Corporation. Pořadatel turnaje se rozhodl, že už nebude kvůli sexismu využívat sexy dívky během šampionátu.

  • Kolikáté je kolo?

    Proč fanoušci zápasů v kleci tolik milují Arianny Celeste? Nedivte se...Foto Koláž iSport.cz

    Během galavečerů bojových sportů nemohou chybět v ringu nebo v kleci dívky v plavkách. Nad hlavou nosí tabulku s číslem kola, které bude následovat. Málokdo z pánů si pamatuje, jaké kolo zápasu se koná, ale barvu a vzor plavek vám popíše každý. Pro klid fanoušků se zatím vůbec nemluví o tom, že by hostesky měly z prostředí bojových sportů zmizet. 

  • Fešandy od ledu

    Sexy odklízečky ledu v NHLFoto Profimedia.cz

    Během hokejových utkání při komerční pauze zpestřují fanouškům zábavu „ledová košťátka“. Slečny na bruslích se starají o čistotu ledu a odklízejí z prostoru v brankovišti tříšť. Vidět je můžete jak v NHL, tak i extralize. Některé týmy ale místo vnadných žen nasazují juniorské hokejisty. Půjdou tedy časem krásky z ledu k ledu?

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
Témata:  formulekráskykráskadívkysexyhosteskyVIPsport