Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dohra krvavé řežby v kleci MMA: Doktor mohl Petráškovi omylem zašít oko!

Autor: ps

Teklo z něho tolik krve, že v boji neviděl na soupeře! Přesto jeden z nejlepších českých MMA bojovníků Miloš Petrášek (24) svoji bitvu v ostravské hale v Porubě vyhrál. V zákulisí pak musel »radit« doktorovi, který mu tržnou ránu na čele šil.

Soupeřem Petráška nebyl pouze ukrajinský protivník Nikita Bulig, který tvrdým ranám českého zápasníka dlouho odolával. Tuzemský bojovník měl »práci« i s lékařem, jenž ho ošetřoval. Melounovi, jak se Petráškovi přezdívá, totiž soupeř škaredě rozrazil čelo, až z něho stříkala krev.

Doktor, který Petráška šil, byl velký vtipálek.
Doktor, který Petráška šil, byl velký vtipálek.

„Ta rána byla hodně nepříjemná. Když jsem se dostal na záda, tak jsem vůbec neviděl. Tak moc to teklo,“ přiblížil Čech komplikace v oktagonu. „Běžně mi nevadí, že mi teče krev, jenže tentokrát to šlo do přímo očí,“ krčil rameny.

Drama v kleci pak nahradila humorná scénka za oponou. „Doktor byl velký vtipálek! Když mi šil ránu, tak říkal – máte štěstí, že jsem si nezapomněl brýle, jinak bych vám mohl omylem zašít oko,” smál se v momentě, kdy měl svého pacienta položeného na lehátku. Ten tak mohl i s pár štychy na hlavě oslavit již desáté profesionální vítězství.

Kuzník i Petrášek skončili v krvi, Boráros v OKTAGONU oslavil důležitou výhru
Video se připravuje ...