18. března 2018 • 00:59

Kuzník i Petrášek skončili v krvi, Boráros v OKTAGONU oslavil důležitou výhru

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krvavé řežby v Ostravě. I tak by se dal nazvat pátý galavečer organizace OKTAGON, který se konal v ostravské zimní hale v Porubě. Největší československá show nabídla šest tvrdých soubojů, hned dva zápasníci si po zápase museli odskočit rovnou na šití. Zatímco Petrášek i přes krvavou ránu slavil výhru, Kuzníka dál lékař nepustil. Vítězství oslavila i hvězda reality show Gábor Boráros, který si hravě poradil s polským bojovníkem.



První zápas pod hlavičkou OKTAGONU má za sebou jeden z nejlepších českých MMA bojovníků Miloš Petrášek. Cestu k výhře ovšem rozhodně snadnou neměl. Už v prvním kole mu totiž soupeř roztrhl obočí, z rány mu krev doslova crčela.

I přes to však nastoupil do druhého kola se vší parádou a soupeře brzy dostal na zem. Ukrajinský bojovník Nikita Bulig jeho tvrdým ranám dokázal odolávat až do konce kola, nad jeho výdrží kroutil hlavou i samotný Petrášek. Jenže na třetí kolo už Bulig dost sil nenašel, a tak se ze své již desáté profesionální výhry radoval český bojovník s přezdívkou Meloun.

Parádní zápas předvedl i slovenský vítěz reality show OKTAGON Gábor Boráros. Ten si navíc po poslední porážce, kterou utrpěl s Mohamedem Sayahem, připsal důležitou výhru. Do zápasu s polským bijcem nastoupil tvrdě, stejnou taktiku však zvolil i Mariusz Radziszewski a výsledkem byl aktivní a tvrdý souboj hned od první minuty.

Kuzník i Petrášek skončili v krvi, Boráros v OKTAGONU oslavil důležitou výhru
Video se připravuje ...

Ani jeden z nich však nedokázal soupeře v prvním kole překonat. To se podařilo až slovenské hvězdě necelé dvě minuty před koncem druhého kola. Boráros soupeře dlouho zasypával tvrdými údery, zápas nakonec přerušil až rozhodčí. Pro Borárose to byla už čtrnáctá výhra v kariéře.

Hlavní zápas večera pak nabídl souboj domácího bojovníka Matěje Kuzníka, který se utkal se Slovákem Ludovítem Kleinem. Pro Kuzníka však zápas neměl dobrý průběh. Ač první tři kola sváděl se soupeřem vyrovnaný souboj, v tom čtvrtém mu Klein jedním z úderů způsobil tržnou ránu na hlavě, ze které se vyřinula spousta krve.

Ač rozhodčí v MMA krvavé šrámy většinou nechávají bez povšimnutí, zde se rozhodl přivolaný lékař Kuzníka do dalšího souboje nepustit a ze své jedenácté výhry se tak radoval Ludovít Klein. „Matěj je strašně kvalitní zápasník. Věděl jsem, že to nebude zápas na jedno dvě kola,“ říkal po zápase usměvavý vítěz a zároveň soupeři složil i poklonu. „Tímhle naše rivalita skončila, zajdeme si na pivo. Je to tvrdý chlap. Respekt.“

I Kuzník svého soupeře ocenil, smutek z prohry ovšem skrýval těžce. „ Štve mě, že mám zase rozseklou hlavu. Dneska hlavně kvůli tomu, že se na mě poprvé přišel podívat i taťka,“ vysvětloval smutně. „Chtěl bych mu poděkovat, že sebral odvahu a přišel. Bohužel jsem mu neukázal zrovna nejlepší vizitku toho sportu, když mě viděl rozseknutého napůl jako meloun. Ale co se dá dělat.“

Z výhry se radoval Miloš Petrášek
Z výhry se radoval Miloš Petrášek

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud