Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Fenin přiznal, proč udělal ostudu v televizi: Byl jsem opilý. Omlouvám se!

Autor: sjs

Minulý týden si fotbalista Martin Fenin udělal ostudu, když jako host vystoupil v televizní talk show Tiki-Taka na O2 TV Sport. Bývalý reprezentant skákal kolegům do řeči, byl vulgární a nebylo mu ani pořádně rozumět. Ve vyjádření pro dnešní vysílání fotbalového pořadu (od 20:00 na O2 TV Sport) přiznal, že byl opilý a na videu se všem omlouval.

Byl z role. Fenin minulé pondělí častoval vedení fotbalových Teplic jako "hovada" a o videu ve fotbale řekl, že je to "pí*ovina." Celý jeho projev před kamerami působil, jako že je pod vlivem alkoholu.

Střihavka a Fenin si postěžovali na teplický klub: Nemáme permanentky!
Video se připravuje ...

Nyní to i samotný fotbalista potvrdil ve videu, kde se omlouvá nejen divákům, ale i tvůrcům pořadu Tiki-Taka.

„Ahoj. Dobrý den. Chtěl bych se omluvit všem divákům a kamarádům, co mě pozvali. Měl jsem trošku náročnější neděli. V pondělí jsem v tom pokračoval. Trošku jsem se opil,“ řekl Fenin s úsměvem na tváři.

Vicemistr světa do 20 let z roku 2007 promluvil i o tom, proč mu z košile koukalo holé břicho. „I ta košile, co jsem na sobě měl, byla půjčená, protože mi řekli, že mám přijít v košili a ta co jsem si půjčil, byla o číslo menší,“ řekl bývalý český reprezentant. „Doufám, že se někdy uvidíme a ukážu, jaký jsem a ne takhle pinklej.“

Podívejte se na Feninovu omluvu! Přiznal, že byl v televizi opilý
Video se připravuje ...

Co si myslí o Feninově omluvě? Hovoří Šmicer, Švancara či Suchařípa
Video se připravuje ...

Témata:  skandálalkoholfeninVIPsportTIKI TAKA