Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koukalová je už přestěhovaná. Její manžel si chválil postel v ložnici: Tady to půjde!

Autor: pv

Zatímco manželé Gabriela a Petr Koukalovi dostavují nový dům u Hořovic, stihli se přestěhovat do svého dalšího útočiště. V Praze mají totiž větší byt, kde spolu tráví hodně času, když biatlonistka už rok nezávodí a rozhodla se odpískat i následující sezonu.

V reklamním videu Koukalovi ukazují, jak se stěhují do bytu v novostavbě v Košířích. „S tím stěhováním všichni nadělají. Vždyť je to v pohodě,“ říká na kameru Petr Koukal, který řídí plně naložený vůz krabicemi. Mezi bednami sedí na zadním sedadle jeho žena Gabriela. „To je tím, že ty jsi to nenosil. Doufám, že máme alespoň všechno,“ upozorňuje biatlonistka a její muž hned vypálí: „Hlavně, že máš mě!“

Když přijedou před dům, tak se rozplývají z nového bydliště. „Tady budeme bydlet, miláčku. To bude parádní,“ tvrdí Koukal. Ve spotu se pak ještě honí po domě. Bývalý badmintonista běhá po schodech a Gabriela jede výtahem – opět obložená krabicemi. Znavený Koukal si pak sedá na jejich postel v ložnici a libuje si: „Tady to půjde.“ Koukalová pak za odměnu pro oba uvaří čaj a pochutnají si na její bábovce.

Gabriela Koukalová s manželem Petrem se přestěhovali do nového bytu
Gabriela Koukalová s manželem Petrem se přestěhovali do nového bytu

 
V ložnici s Koukalovou! Biatlonová kráska odhalila své soukromí
Video se připravuje ...

Témata:  KoukaldůmbydlenístěhováníKoukalováVIPsport