Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Bude biatlon bez Koukalové k nekoukání? Vnadná italská soupeřka to vyvrací!

Autor: ps

Prohlášení české královny Gabriely Koukalové (28), že ji příští rok v biatlonovém kolotoči neuvidíme, rozesmutnělo mnoho fanoušků. Ale nebojte! Radost vám může dělat třeba krásná Italka Dorothea Wierer (28).

Naposledy se Dorothea ukázala v »civilu« na dovolené. Užívá si a podle toho to na jejím instagramovém profilu vypadá. Fotka v bleděmodrých plavkách, které krásně tvarují její sexy křivky. Tahle holka se životem baví!

A pokud četla prohlášení respektive úryvky z nové knihy obávané soupeřky Koukalové , jistě se novinkami baví. Faktem je, že jí ubyla těžká soupeřka, a to jak na trati, tak v pomyslné soutěži biatlonové krásy.

Dvojnásobná olympijská medailistka ze Soči se totiž rozhodla, že ani do příští sezony v českých barvách nenastoupí. Přesto, že dostala luxusní nabídku.

„Mohla jsem si udělat vlastní podmínky, které mi budou vyhovovat, abych byla mimo tým. Že bych si složila vlastní. Ale neumím si představit, že bych se do týmu vrátila. To by nepřipadalo v úvahu. Ani kdyby kniha nevyšla, nechtěla bych se vrátit,“ vyjádřila se opěvovaná Koukalová, která vydáním své biografie rozbouřila vlastní fanoušky. A nejen je…

Dorothea Wierer si užívá na dovolené.
Dorothea Wierer si užívá na dovolené.