Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůza slavného lyžaře, v bazénu mu utonula dcerka. Kondolovala i Lindsey Vonnová

Autor: iSport.cz

Olympijského vítěze a čtyřnásobného mistra světa v alpském lyžování Bodeho Millera postihla o víkendu tragická událost. 40letý Američan se společně se svou manželkou Morgan v neděli účastnil v Orange County v Kalifornii večírku u sousedů a jejich dcera Emeline Grier nešťastnou náhodou spadla do bazénu a utonula. Informaci přinesl zdroj blízký rodině.

Malé Emeline Grier Millerové bylo 19 měsíců. Není zatím známo, jakým způsobem se do vody dostala a jak dlouho v ní byla. Přivolaní záchranáři ji namístě zkusili resuscitovat, po převozu do nemocnice koroner v Orange County konstatoval smrt.

K obrovské rodinné tragédii se na sociálních sítích vyjádřili oba rodiče. "Oba jsme naprosto zdevastovaní. Nikdy za milion let by nás nenapadlo, že budeme muset čelit takto obrovské bolesti. Její láska, světlo a duše nikdy nebudou zapomenuty. Naše malá holčička milovala život a prožívala ho naplno každý den," napsali Morgan a Bode Millerovi.

Emeline byla nejmladší ze čtyř Millerových potomků. Byla pojmenována po Bodeho babičce. Pro Millera jde o další přetěžkou zkoušku, kterou musí překonat, v dubnu roku 2013 mu zemřel mladší bratr Chelon (†29).

Miller, majitel šesti olympijských medailí, ukončil aktivní kariéru v říjnu 2017. Ve Světovém poháru debutoval v roce 1997 a 73x se umístil na stupních vítězů.

S profesionální beachvolejbalistkou Morgan Beckovou se oženil na podzim 2012. Mají ještě tříletého syna a očekávají další přírůstek. Z předchozích vztahů má slavný americký lyžař další dvě děti.

"Zničující novinky. Mé nejhlubší kondolence tobě a tvé rodině Bode," napsala na svůj oficiální twitterový účet jiná americká hvězda alpského lyžování Lindsey Vonnová .

Millerovi kondoloval také bývalý slavný americký tenista a daviscupový reprezentant Mardy Fish. "Dnes myslím na Bodeho, naše dcery jsou ve stejném věku. Nedokážu si představit, čím si Bode a Morgan prochází. Posílám modlitby!"

 

Baby Ring se dává miminku kolem krku. Proč je jeho používání rizikové? Čtěte ZDE>>>

Lyžař Bode Miller seznamuje synka s právě narozenou sestřičkou.
Lyžař Bode Miller seznamuje synka s právě narozenou sestřičkou.

Batole se málem utopilo, stačilo 10 vteřin, kdy rodiče nedávali pozor. Více čtěte ZDE>>>