Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Z kurtu ji odnesli, vrátila se bez podprsenky! Parťačka Šafářové zpět na Wimbledonu

Autor: top

Jsme zase tým a bude to jízda! Lucie Šafářová (31) a její americká parťačka Bethanie Mattek-Sands (33) si ve Wimbledonu po více než roce znovu zahrají společně čtyřhru. V Londýně to pořádně rozjely už na večírku před turnajem. A že jim to seklo!

Tyhle dvě rošťandy, to je souznění duší. Na kurtu, ale hlavně mimo něj. A především pak ve chvílích, kdy přijde čas na lumpárny. Čtvrteční večer na břehu Temže budiž důkazem.

„Jsem připravená na pořádnou párty,“ směje se Bethanie na videu z auta, které obě tenistky vezlo na merendu pořádanou ženskou federací WTA. „Krásně k sobě ladíme,“ dodala a na mysli měla i svůj výstřední kostým bez podprsenky!

A její česká kamarádka přitakává. „Ano, ladíme. Ty tvoje rty. A ukaž boty,“ nutí Američanku, aby zvedla nohy s rudými lodičkami. „Čeeervený, čeeervený,“ zpívá Šafářová , která má pro změnu červené šaty, a následují další výbuchy smíchu.

V dobré náladě byly obě dámy i na samotné akci, z níž pořídily několik rozverných selfíček. A kde také zvesela pěly o tom, jak v britské metropoli září sluníčko. Posvítí jim na travnaté cestě k trofeji, která jim jako jediná schází v jejich společné grandslamové sbírce?

Holkám to na wimbledonském večírku slušelo.
Holkám to na wimbledonském večírku slušelo.