Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šafářová vtipnými videi baví svět: Strašící třicátnice, hvězdy i Navrátilová!

Autor: hoz

Až skončí s tenisem, může Lucie Šafářová (30) se svojí parťačkou Bethanií Mattek-Sands (32) rozjet vlastní televizní show. Našlápnuto mají holky fantasticky!

Na Australian Open rozjely natáčení vtipných videí. Poslední epizoda jejich seriálu má název »Život tenisových třicátnic«. A pozvaly si do ní velká jména, třeba Martinu Navrátilovou, Danielu Hantuchovou nebo Elenu Vesninu.

Video začíná Šafářová (vlevo) rozcvičkou s kolegyněmi Hantuchovou (uprostřed) a Peschke.
Video začíná Šafářová (vlevo) rozcvičkou s kolegyněmi Hantuchovou (uprostřed) a Peschke.

Celý díl začíná Šafářová se svým trenérem. „Tobě už je přes třicet? To bude řádná fuška,“ říká jí před tréninkem kouč Rob Steckley. Následuje řada vtípků z posilovny nebo kabiny masérů. Jednou z rad pro třicátnice, jak přežít na turnajích, je i strašení mladších soupeřek.

„Holky, jak dlouho už se rozcvičujete?“ ptá se při jednom skeči Lucie kolegyň Daniely Hantuchové a Květy Peschke. „Já hodinu a půl,“ odvětí Hantuchová. Dvaačtyřicetiletá Peschkeová šlape na rotopedu. „Skoro deset a půl hodiny. Už mi nic jiného nezbývá,“ říká deblistka.

Na kurtech Australian Open si letos kvůli zranění Bethanie společně nezahrály. Řádit tak může populární tým »Bucie« aspoň takto…