Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Start sexy moderátorky Čuhelové na O2 TV se zadrhnul: Co se stalo?

Autor: om

Proč není na obrazovce? Monika Čuhelová (30), pohotová fotbalová reportérka, která o sobě dala vědět v České televizi, byla před měsícem představena jako posila sportovního kanálu O2. Jenže první kolo Fortuna ligy je skoro odehráno a Monika nikde.

„Stáhli ji z vysílání, ještě než začala,“ letělo po sociálních sítích. To budí dojem, že snad udělala v nové práci nějaký průšvih.

„Není to tak, z vysílání stažena nebyla. Ona tam nemohla být ani zařazena, protože zatím nenastoupila,“ vysvětlil šéf O2 Sport Marek Kindernay.

V čem je problém? „Původně jsme s ní počítali na externí spolupráci, ona projevila zájem na plný úvazek, ale zatím jsme se prostě nedomluvili. Věc trochu komplikuje fakt, že není z Prahy. Ale je to stále otevřené,“ dodal Kindernay. „Nechci k tomu říkat víc,“ pravila reportérka, která se po ukončení spolupráce s Českou televizí vydala na zkušenou do Ameriky.

„Teď jsem zpět, a pokud k tomu bude důvod, jsem připravená se z Brna přesunout za prací do Prahy, mám to tam ráda. České televizi zůstanu vždy vděčná za to, že mi dala šanci, bylo to nezapomenutelných pět let, ale na návrat nemyslím,“ upřesnila.

Zdá se, že by ráda zakotvila v televizi, která si z každého kola ligy vybírá tři nejatraktivnější zápasy. Zítra má narozeniny. Vezmete ji, šéfe?

Sportovní moderátorka Monika Čuhelová a její dovolená v Puerto Ricu.
Sportovní moderátorka Monika Čuhelová a její dovolená v Puerto Ricu.

Sportovní moderátorka Monika Čuhelová: Flirtují s ní fotbalisté?
Video se připravuje ...