Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Z fotbalového rebela je chlípný nudista: Útočník Bendtner chtěl skórovat u jezera!

Autor: ps

Čeho je moc, toho je příliš! Útočník Nicklas Bendtner (30), který si strmým pádem z fotbalové slávy nabil koks, se dal na nudismus. Jenže u jezera neudržel svůj chtíč a chtěl skórovat. Jak to s jeho neodolatelnou modelkou dopadlo?

Prošel mega týmy – jako jsou Arsenal či Juventus, jenže s jeho divokou povahou je těžké se někde udržet. Tak tenhle Dán od minulé sezony kope za Trondheim.

Vzhledem k tomu, že si to v Norsku s přehledem odkope, má čas na řádění. Je jedinečný v tom, že si vždycky vybere okouzlující krásku, které se těžko odolává. Jenže by měl přemýšlet, kde se na ní chce vrhnout!

Momentálně randí s modelkou Philine Roepstorff (25) a společně se oddávají holé vášni – tedy opalovačce bez plavek. Nestydaté dvojici se ovšem jedna situace vymkla z rukou. Přímo v Trondheimu!

Bez plavek zaběhli do jezera. Ve vodě to začalo líbáním, pak usměvavá brunetka na Nicklase skočila, objala ho nohama. On ji chytil za pozadí, ale co se dělo dál? To objektivy při jejich hrátkách nezachytily, což zamilovanému páru vůbec nevadilo. „Koho to zajímá?“ vzkázala světu vášnivá modelka.

Krásná brunetka fotbalisty Bendtnera.
Krásná brunetka fotbalisty Bendtnera.