Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hrdina Chorvatů na dovolené: Manželčiny balony a vytetovaný kopačák na půlce!

Autor: ps

Někdo si tu dovolenou umí užít! Chorvatský záložník a jeden z největších klenotů šampionátu v Rusku Ivan Rakitič (30) si to navíc neumí představit bez fotbalu. Nevěříte? Dováděl s fantasticky obdařenou manželkou Raquel, která má vytetovaný kopačák na levé půlce!

Na mistrovství světa skončil tým Chorvatska krok od vrcholu, přesto jeho hráče bere spousta fanoušků jako šampiony. A stejně to má i Rakitičova vnadná žena, která dává podpoře svého manžela maximum.

Sympatická blondýnka nechyběla v dějišti světového šampionátu, za žádnou cenu si nenechala ujít oslavy stříbra v rozdováděném Chorvatsku a dováděla s fotbalisty na pódiu. Bonbónkem pak pro Ivana byl společný odpočinek na luxusní lodi u moře, kde si to užili bez svých dvou dětí.

Už jsou spolu dlouho. Poznali se v roce 2011, když bylo Rakitičovi 21 let a Raquel pracovala za hotelovým barem v Seville. O dva roky později se vzali, narodili se děti, vše jako z pohádky.

A co si budeme povídat, záložník Barcelony si dovolenou po boku své milované lásky zaslouží. Vždyť odehrál nejvíce zápasů ze všech hráčů působících v Evropě! Celkem jich má za sebou 71.

To je láska k fotbalu! Rakitičova žena si nechala na levou půlku vytetovat kopačák.
To je láska k fotbalu! Rakitičova žena si nechala na levou půlku vytetovat kopačák.