Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rozchod Plekance s Vondráčkovou nabírá obrátky: Odložil prstýnek a zmizel do Kanady!

Autor: ps

Veřejnosti oznámil překvapivý rozchod, sbalil si věci a odletěl do Kanady. Hokejista Tomáš Plekanec (35) si v těžké době po rozpadu manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (38) nechce přidělávat starosti, tak se raději v tichosti odklidil do zámoří. Před vstupem do letadla už na ruce neměl snubní prstýnek…

Když se Plekanec v květnu tohoto roku vrátil z mistrovství světa, po němž oznámil konec v reprezentaci, na prsteníčku mu svítil zlatý kroužek. Byl symbolem manželského svazku se ženou Luckou.

Uběhlo pár měsíců a přesně v pondělí večer napsal na sociální síť nečekaný vzkaz. „Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ uvedl centr Montrealu na facebookovém profilu svého fanklubu. Bez dalších podrobností pak informaci potvrdil i Blesku.

Plekanec odložil snubní prstýnek.
Plekanec odložil snubní prstýnek.

Byl to Tomáš, kdo téměř celých sedm let od svatby v kapli sv. Kláry v pražské Troji hrdě nosil prstýnek. Jeho postoj k této tradici byl naprosto odlišný oproti tomu, jaký zaujala jeho milovaná zpěvačka. Lucka prstýnek odložila krátce po veselce a prakticky ho nenosila. Na fotkách z minulosti najdeme nespočet důkazů.

Rozchod Plekance a Vondráčkové oba aktéry bolí, což dokazují fakta kolem nich. Věčně dobře naladěná muzikantka chodí po hlavním městě s uplakanýma očima a raněné city hojí u rodičů, hokejista mířící do týmu Canadiens, kde začne už 16. sezonu v NHL, se šklebí na letišti.

Přesto musí najít stejnou notu! Ve hře jsou totiž jejich dva kluci Matyáš (6) s Adamem (3), o které se oba chtějí dobře postarat. „Budeme se snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči,“ řekl Plekanec s tím, že situaci nebudou více komentovat.

Plekanec o budoucnosti: Uvidím, jestli se hodím do plánů Montrealu
Video se připravuje ...