Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Italské šílenství! Ronalda napadl fanoušek, hvězda žádá o tři bodyguardy

Autor: ros

Hvězdný Cristiano Ronaldo nemá lehké pořízení. Šílenství, které spustil svým příchodem do Juventusu, vyústilo v atak jednoho z fanoušků. Ten chtěl za každou cenu od slavné CR7 podpis. Podle italských novin Corriere di Torino třiatřicetiletý útočník zareagoval na nepříjemnou událost žádostí o další tři bodyguardy.

Vše začalo prvním kolem italské Serie A. Úvodní duel Juventusu na hřišti Verony (2:3) doprovázely policejní složky spouštějící velkou protiteroristickou akci. Kolem stadionu parkovaly obrněné transportní vozy, duel postihla rozsáhlá bezpečnostní opatření a hotel, kde turínské hvězdy pobývaly, byl střežen nemalým počtem policistů.

Pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Před třetím kolem v Parmě (1:2), kam Juventus podle plánu zamířil, se vrhl po Ronaldovi jeden z fanoušků. Ten žíznil po autogramu a byl pro něj ochotný udělat cokoliv, takže musel být zpacifikován až ochrankou. Šílenství, které překročilo hranici únosnosti, se rozhodl portugalský útočník řešit.

Dotěrný fanoušek se snaží získat podpis Cristiana Ronalda
Dotěrný fanoušek se snaží získat podpis Cristiana Ronalda

Začal mít totiž vážný strach o svou rodinu. Myslí si, že je ve své vile v parku Gran Madre příliš vystaven a v důsledku toho poprosil vedení turínského klubu o další tři bodyguardy: jednoho na hlídání jeho ženy Georginy Rodriguezové a čtyř dětí, druhého kvůli strážení domu a třetího, jenž by se od Ronalda nehnul ani na krok.

Další vlna fanouškovského bláznovství lze očekávat, jakmile se hvězdný útočník poprvé prosadí v ligovém duelu. Juventus byl i přesto, že Ronaldo neskóroval, v úvodních třech kolech stoprocentní. Kromě již zmiňovaných výsledků porazil ve druhém kole ještě Lazio Řím 2:0 a je na samotném čele tabulky.