Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nepeče, nezdobí... Kopřivová se děsí vánoční atmosféry. Frnkne Jágrovi do světa?

Autor: Patrik El-Talabáni

Rodinná vánoční idylka u Jágrových? Letos to na ni moc nevypadá. Veronika Kopřivová (27) dokonce plánuje svátky ignorovat. Nejraději by je strávila někde hodně daleko! „Děsí mě to slovo vánoční. Přemýšlím, co vůbec letos na Vánoce a Silvestra bude. Zatím to vypadá na odlet pryč,“ plánovala si na Instagramu přítelkyně slavného hokejisty.

Nabízí se i varianta, že »JJ« vyrazí na dovolenou s ní. I když se jeho start za Kladno blíží (nastoupit by mohl už v sobotu proti Jihlavě), konec roku v Chance lize nemá strhující tempo. Rytíři hrají před Vánoci naposledy 22. prosince, poté mají pětidenní volno. Před Silvestrem si zahrají naposledy 29. 12. a poté až 5. ledna. Čas na cestování by tedy slavná osmašedesátka měla.

To veronika má jasno. Chce pryč. Místo pečení a gruntování se věnuje hlavně svému eshopu, což je v prosinci kvapík, který z ní vysává veškerou energii. „Ještě nemám žádnou výzdobu či svíčku. První ani druhý advent jsem nepostřehla, dárky mám tak dva a cukroví taky nechystám,“ uvedla na sociální síti.

Svátky klidu a míru Veroniku zkrátka příliš nerajcují. „Když na Instagramu vidím, jak ostatní mají vánoční náladu a výzdobu, tak se cítím blbě, ale snad v tom nejsem sama. Všude začíná být plno lidí, což mě stresuje. Jsem celkem introvertní asociál,“ práskla na sebe Kopřivová .

Ráno Veroniky Kopřivové v Barceloně!
Ráno Veroniky Kopřivové v Barceloně!

Témata:  vánocecestováníJágrKopřivováVIPsport