Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Messi ukázal nebeský koráb! Podívejte se, za co utratil přes čtvrt miliardy

Autor: rau

Platí za skromného chlapíka, jemuž peníze nezamotaly hlavu. To ale neznamená, že si barcelonský klenot Lionel Messi (31) sem tam neudělá radost. Třeba nákupem tryskáče. Jeden takový mu už několik dní říká Pane! A slavný Argentinec na něm rozhodně nešetřil; model Gulfstream V ho vyšel v přepočtu na bezmála 350 milionů korun. Ve vzduchu se teď musí cítit jako v bavlnce.

Co základní verze třicet metrů dlouhého letounu, který čeří nebe rychlostí 850 km/h, nabízí? Třeba osm pohodlných sedaček, z nichž během chvilky uděláte osm luxusních postelí. Nechybějí hned dvě kuchyňky a toalety (jedna z nich se sprchovým koutem). To by ale nebyl argentinský »mrňous«, aby si vlastní vzdušný koráb ještě nevylepšil.

Schůdky do letadla tak zdobí jména členů jeho rodiny - manželky Antonelly a synů Thiaga, Matea a Cira. Na ocase se doslova pak doslova vyjímá Messiho posvátná desítka.

Slavný fotbalista si úpravy mohl dovolit. Vždyť ročně si v Barceloně přijde na neuvěřitelných 100 milionů eur. Hravě si tak zaplatí i hangár, který mu stavějí ve městě San Fernando nedaleko Buenos Aires.

Pohled do luxusního letadla Lionela Messiho
Pohled do luxusního letadla Lionela Messiho

Témata:  letadlomessimilionypenízeVIPsport