Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Serena pařila. Divoký mejdan se slavným tenistou. Prachy létaly vzduchem!

Autor: ris

Tohle je možné jen v Americe. Hvězdami hudební soutěže »Lip Sync Battle« byly dvě někdejší světové jedničky Serena Williamsová (37) s Andym Roddickem (36). Na place to oba roztočili tak, že našinec jen zíral.

Tenisovým superstar nechtíc dělala křoví Roddickova půvabná manželka Brroklyn Deckerová (31). Ta si k žhavému vystoupení vybrala skladbu »Sorry« od Beyoncé . Tedy píseň, jejíž videoklip twerkem okořenila právě Serena!

A shodou okolností to byla zrovna třiadvacetinásobná grandslamová šampionka, která se z ničeho nic zjevila na pódiu. „Prostředníčky nahoru,“ vyzývala diváky Deckerová. To už ale její milý dávno valil bulvy pár metrů za ní; na urostlou sexy bohyni, která se vrtěla jen v titěrném mundúru a botách na tom nejvyšším podpatku, co si jen dovedete představit!

Andy Roddick jako Bruno Mars a Serena Williamsová jako zpěvačka a rapperka Cardi B
Andy Roddick jako Bruno Mars a Serena Williamsová jako zpěvačka a rapperka Cardi B

Fanoušci ječeli nadšením. „Páni, to bylo fakt zábavný,“ rozplývala se pak u moderátora Williamsová . „Jsem tady, abych vyhrála,“ dodala rozesmátá!

Co na to Roddick? Nezůstal pozadu. Na kurtech sice nevypadal zrovna jako veselá kopa, teď ale přesvědčil o opaku. „Brooklyn, miluju tě, ale dneska tě dostanu. A až to přijde, prosím, nenech mě spát na gauči,“ smál se do kamery chlapík s dělovým servisem.

Píseň Bruna Marse »Fitnesse« pojal dokonale. Vzduchem létaly stovky dolarovek! A nakonec i jemu pomohla v roli rapperky Cardi B hvězda největší – Serena. „Vždyť jsem vám říkala, že jsem přišla uspět,“ chechtala se šampionka.

Soutěž, jejíž vítěze stanoví aplaus fanoušků, ovládla Deckerová. Domů si odnesla kromě hřejivého pocitu také obrovský mistrovský pás.

NEJ snowboarďačky a lyžařky na MS v Utahu: Lvice ze Švýcarska, hvězdná Slovenka i Samková!
Video se připravuje ...