Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Potrat, strach a teď: Fury před cestou do Prahy pláče štěstím!

Autor: ris

Slavný boxer Tyson Fury (30) je znovu taťkou!  Manželka Paris mu v Anglii přivedla na svět jeijch pátého potomka. K nejmladší Valencii Amber (narodila se předloni v prosinci) a jejím sourozencům Princovi Johnu Jamesovi, Venezuele a Princovi Tysonovi Furymu přibyl do party malinkatý bratříček.

Zprávu potvrdil promotér Petr Větrovský, který bývalého mistra světa v těžké váze přiveze 31. května do pražského klubu SaSaZu (vstupenky na akci můžete zakoupit ZDE), kde se s fanoušky během besedy podělí o svůj mimořádně pestrý životní příběh.

„Matka i dítě jsou v pořádku,“ vzkázal Větrovský. „Porod proběhl bez komplikací, ale trval celou noc,“ dodal.

Furyová byla už před samotným porodem pod bedlivým dozorem lékařů. Vloni totiž přiznala, že po červnovém návratu svého milého mezi provazy potratila.

„Bylo to kolem osmého týdne těhotenství. V den zápasu proti Seferimu jsem věděla, že je zle,“ vrátila se nedávno k černým okamžikům. „Tysonovi jsem před vstupem do ringu nic neřekla. Druhý den jsme jeli do nemocnice, kde nám to potvrdili,“ dodala.

Společně s manželem ale ukázali srdce bojovníků. O pět týdnů později otěhotněla znovu a chlapeček je na světě, i když... „Narodil se o tři týdny dřív, ale všechno proběhlo skvěle,“ oddechla si hrdá maminka.

Mistrovské pásy, drogy i velký návrat! Slavný boxer Fury míří do Prahy
Video se připravuje ...

Nejnovější člen rodiny Tysona Furyho, který se narodil ve čtvrtek ráno!
Nejnovější člen rodiny Tysona Furyho, který se narodil ve čtvrtek ráno!

Témata:  manželkaboxPrahaFuryTyson FuryVIPsport