Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kontroverzní boxerský šampion Tyson Fury je v Praze! Vzal s sebou i sexy manželku

Autor: pv

To ona mu zachránila život. Boxerská hvězda posledních let Tyson Fury navštívil Prahu, aby českým fanouškům odvyprávěl svůj životní příběh, který by vydal na několik tlustých knih. Co byste na jejich stránkách našli? Zpověď o tvrdém dětství, slávě, bohatství, ale i myšlenkách na sebevraždu. Z děsivého osudu ho vysekala až manželka Paris.

Po Mikeovi Tysonovi přijel do hlavního města České republiky další kontroverzní boxerský šampion. Tyson Fury se vydal do Prahy povyprávět fanouškům o svém divokém životě. „Budu mluvit o svém životě a u toho pít pivo. Mimochodem Plzeňské pivo je nejlepší,“ řekl 206 centimetrů vysoký zápasník novinářům na odpoledním setkání, na kterém byla přítomna i jeho žena Paris.

Právě jí několik srdceryvných vět věnoval. „V životě je pro mě inspirací moje žena,“ vyznal se Fury. Se svou láskou pobyl v Praze pouhý den. Pod dozorem dvou bodyguardů si stihl projít centrum města. „Chodili jsme tady několik hodin. Byl jsem na Pražském hradě a viděl všechny ty úžasné stavby,“ prozradil Fury při první návštěvě Prahy.

 

S Tysonem Furym dorazila do Prahy i jeho manželka Paris
S Tysonem Furym dorazila do Prahy i jeho manželka Paris

Před několika lety byl velkohubým a prostořekým týpkem. Nyní jako by se změnil. Je uvážlivý, ale přesto není nudný. A dokáže si ze sebe udělat srandu. „Před pěti lety jsem byl velmi sexy. Teď jsem ještě víc sexy. Vypadám dobře a dobře mluvím. Mám charisma,“ vtipkoval Fury na otázku, jak se změnil za poslední roky, kdy dva roky nezápasil kvůli trestu za doping.

Právě v „prázdném“ období prožíval muka. Propadl alkoholu, drogám a trpěl depresemi. Dokonce uvažoval, že se zabije. „Nejtěžší zápas jsem svedl proti mně samotnému. Vrátil jsem se z těch nejtemnějších míst,“ upřímně vyprávěl Fury a jeho manželce se přitom leskly oči. Souboj sám se sebou vyhrál a nastartoval druhou kariéru. A zatím ještě neprohrál. „Nyní je to moje druhá kariéra. Před tím jsem bral box jen jako byznys a teď si to chci užít.“

 

Témata:  manželkaboxPrahaFuryVIPsport