Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bombastický přestup! Víme, který klub vykoupí Řepku z »pralesa«

Autor: Petr Němec, Tomáš Koníček

Snad ani stěhování Pelého ze Santosu do New York Cosmos, Maradony z  Boca Juniors do Barcelony a Ronalda z Realu do Juventusu nezpůsobila takový poprask. Trumfuje je Tomáš Řepka (45).

Trh s hráči oněměl úžasem. Někdejší hvězda Fiorentiny, West Hamu a  Sparty Řepka chystá přestup z  mančaftu IV. třídy SK Panthers Čelákovice do SK Hostivař v pražském přeboru.

Bombastický transfer! Přestup století! V  českém fotbalovém »pralese« se samy od sebe kácejí stromy, aniž by byly napadeny kůrovcem! A když se kácí les, létají třísky a jsou kolem toho tahanice.

Klub z  Hostivaře podal 24. ledna žádost o Řepkův transfer. „Chci hrát dál, protože se potřebuju hejbat. Chci do Hostivaře, jenže Čelákovice mě nechtějí pustit. Může se stát, že budu muset počkat do léta, ale za Čelákovice už kopat nebudu,“ potvrdil informaci Blesku Tomáš Řepka. „Jednání o  přestupu Tomáše probíhají, ale ještě to není hotové. Víc vám říct nemohu,“ připojil na to konto činovník Panterů František Skuhra.

5588159:full:true:true

5588155:full:true:true

Kapitán »Řepa« odkopal v  jeho mančaftu na podzim jen dva mače, ovšem klub se během jeho angažmá zadlužil u  svazu. Na fakturách mu podle oficiálního strahovského dokumentu visí 11 995 korun.

„Za Tomáše jsme zaplatili členský poplatek FAČR dvě stě korun. Ty faktury s ním nemají nic společného a  už jsou uhrazeny,“ vysvětlil Skuhra.

5588153:full:true:true

Jihovýchodní část Prahy je pro Tomáše Řepku momentálně země zaslíbená. V  FK Hostivař si trénováním mládežníků a béčka odkroutil 180 hodin veřejně prospěšných prací, které mu soud napařil za neplacení alimentů exchoti Erbové . Třeba by tam mohl bafuňářsky hákovat za nějaký ten peníz, protože bankovek se mu podle vlastní zpovědi sakra nedostává.

„Nikdo mě není schopen zaměstnat. Mám exekuce, dnes jsem v  situaci, že nemám z  čeho brát,“ prohlásil »Řepa« v úterý před tribunálem v  Brně. Měl tam další stání s Erbovou. Už v únoru přitom vyfasoval za zpronevěru 15 měsíců natvrdo (verdikt zatím není pravomocné) i dalších devět za porušení dvouleté podmínky!

Tomáš Řepka Čelákovicím kapitánoval dva zápasy
Tomáš Řepka Čelákovicím kapitánoval dva zápasy