Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Peprná výměna manželek reprezentanta Pudila se zvrhla: Dívčí válka o prachy!

Autor: nem

Šmodrchačky, plačky, kačky. To všechno je v zapeklitých vztazích fotbalového reprezentanta Daniela Pudila (33) s jeho osudovými ženami. A ty kačky hrají sakra peprnou roli.

Úplně polopaticky to snad ani vysvětlit nejde, ale aspoň takhle. »Půďovi« v  Sheffieldu uletěla ženaVeronika s  anglickým pilotem Drewem Fletcherem. Dan si nabrnknul Drewovu bývalku Emmu a tyhle dvě si vjely do vlasů kvůli prachům.

 Nonšalantní elegán s  duší pábitele Pudil má na krku při, do které blondýnku Verču a  brunetku Emmu pudí jeho bankovky. Danova laskavá slova: „Náš vztah s  Veronikou je pořád výborný,“ zřejmě nenachází stejně líbeznou odezvu v dámské společnosti, jež ho obklopuje.

„Někteří lidé nedokážou vyžít s  27 000 liber (802 000 korun) a více. Když se řekne 5500 liber (163000), tak je pošli a neslibuj 6000 (178 000),“ poplakala si Veronika na sociální síti.

Evidentně narážela na Danovu měsíční gáži v  klubu Wednesday a  na peníze, které by jí, coby matce jejich dětí Dannyho (8) a Elly (3), měl věnovat. A když už byla v ráži, přidala jedovatou narážku: „Když se tvůj ex chová jako tyran, pak víš, že tvoje nejlepší rozhodnutí bylo udělat z něj ex.“

Přítelkyně fotbalisty Daniela Pudila Emma Fletcherová
Přítelkyně fotbalisty Daniela Pudila Emma Fletcherová