Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh pro Hollywood! Rande krásné tenistky a fanouška míří na plátno

Autor: tma

Dalo se říct, že je to příběh jako ušitý pro Hollywood. A taky že ano! Před dvěma lety se Eugenie Bouchardová vsadila na Twitteru s fanouškem v průběhu Super Bowlu. Prohrála, což v rámci sázky znamenalo, že musela s neznámým ctitelem vyrazit na rande. Do puntíku to dodržela. Teď si filmová společnost, která patří do skupiny 20th Century Fox, zajistila práva na romantickou komedii inspirovanou právě pohádkovým příběhem Kanaďanky. A ta tak získá novou pracovní zkušenost.

Psal se 5. únor 2017. Vrchol soutěže amerického fotbalu NFL měli pod kontrolou hráči Atlanty Falcons, nad New England Patriots vedli 27:3. V tu chvíli napsala Eugenie Bouchardová na svůj twitterový účet, že věděla, že Atlanta vyhraje. Následoval dnes už legendární komentář do té doby anonymního uživatele Johna Goehrkeho.

„Když zvítězí Patrioti, půjdeš se mnou na rande?“

„Jasně,“ odvětila slavná tenistka.

Bůh amerického fotbalu stál na straně fanouška. Patrioti otočili zápas a stali se šampiony po výsledku 34:28. Dostaveníčko se uskutečnilo, ba co víc. Dokonce se dvakrát zopakovalo. Zkrátka kouzelné vyústění.

Kanaďanka Eugenie Bouchardová a její rande přes Twitter je inspirací pro hollywoodský film. Sama by se na něm měla podílet jakožto výkonná producentka.
Kanaďanka Eugenie Bouchardová a její rande přes Twitter je inspirací pro hollywoodský film. Sama by se na něm měla podílet jakožto výkonná producentka.

Nelze se divit, že se tímto neuvěřitelným příběhem chtějí inspirovat ty nejlepší filmové produkce. V tomto případě si práva na story kanadské hráčky pojistila společnost Fox 2000, jež spadá pod světoznámou značku 20th Century Fox. Na vznik snímku má podle internetového magazínu Deadline.com dohlížet americký producent, scénárista a režisér J.J. Abrams, který se podílel například na sérii Mission: Impossible, Star Trek či Star Wars.

Co to znamená pro Bouchardovou? Vyzkouší si naprosto novou roli. Kromě řádění na kurtu a pózování v roli modelky před objektivy fotoaparátů by se z ní počas připravovaného filmu měla stát výkonná producentka.

Když se tuto novinku dozvěděla, hned ji s radostí šířila dál. „Vítej v Hollywoodu,“ napsala - ano - na Twitter.