Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenisový milionář Štěpánek. Prozradil, na čem po kariéře vydělává

Autor: bko

Tenisovou kariéru ukončil a nabídky na trénování zatím s díky odmítá. Radek Štěpánek ale nezahálí a začal podnikat. Vrhl se do ekologického byznysu, kterým šetří nejen přírodu. Nejvíc času mu tak zaberou obchodní aktivity, ale nechce ani zanedbávat manželku Nicole a dceru Stellu.

Den má jasně nastavený. „Vstávám ráno dřív, vyřídím maily, pak dojdu na procházku se psem. Počkám, až se probudí malá, přebaluju ji a pak jdu do práce. Ale teď se musím vrátit k tomu, aby mi den začínal sportem, takže si budu chtít jít dvakrát třikrát do týdne zahrát tenis. Ale nejvíc času přes den mi zaberou moje obchodní aktivity,“ prozradil deníku Sport Štěpánek a objasnil, co ho tak zaměstnává.

„Mám ekologické projekty, věnuji se aditivu do paliva a úspoře elektrické energie, protože tu mám zastoupení jedné izraelské firmy, která vyrábí regulátory. Soustředíme se na průmysl, restaurace, hotely a veřejné osvětlení. Tam jsme schopní spořit ve městech až čtyřicet procent energie. V dnešní době, kdy energie zdražují, tohle zajímá každého. Jsou to projekty, kterými chci lidem šetřit a netahat jim peníze z kapes,“ tvrdil vítěz Davis Cupu, který se už přes rok snaží projekty úspěšně nabízet.

„Je to běh na delší trať. Jsou to zatím nepoznané věci. V úspoře energie jsme dál, s aditivem máme ambici, abychom zasáhli co největší počet lidí. Je to prostě práce jako každá jiná. A dělám ji naplno jako všechno v životě.“

Po rozlučce si Radek Štěpánek užil společnost manželky Nicole Vaidišové a dcery Stelly
Po rozlučce si Radek Štěpánek užil společnost manželky Nicole Vaidišové a dcery Stelly