Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tvrďák Gudas se rozvedl. Na Slovensku si našel přítelkyni po mafiánovi!

Autor: Patrik El-Talabáni

Když se pro Blesk sešikovali v Bratislavě během mistrovství světa v hokeji k rodinné fotce, jen oni věděli, že je to stálo jisté přemáhání. To proto, že Gudasovi už mnoho měsíců kompaktní rodinou nejsou. Otec Leo (54) se rozhodl odejít.

Leo a Radomíra Gudasovi se zdáli jednou z nejstálejších dvojic české hokejové scény. Přežili v pohodě bouřlivé roky, kdy tvrďák Leo na nočních tazích se spoluhráči čelil »náletům« fanynek pražské Sparty. Zocelilo je kočování po celé Evropě, kdy postupně vystřídali angažmá ve Finsku, Německu, Švédsku, Švýcarsku i Norsku.

Skvěle vychovali obě děti, syn Radko (28) se propracoval dokonce do NHL a stal se oporou hokejového nároďáku, dcera Karolina (26) zase svou zatím nedlouhou kariéru muzikálové zpěvačky završila prestižní Cenou Thálie.

O to víc překvapilo, když nám čtenář po zveřejnění Gudasovic rodinné fotografie v průběhu šampionátu v Bratislavě napsal: „Co je to za komedii? Copak jste neviděli, že pana Gudase na zápasy doprovází jiná paní?“

Takhle se rodina Radko Gudase fotila pro Blesk na MS v Bratislavě; vypadali jako harmonická rodinka. Zleva: otec Leo, manželka Bára, syn Kvído, dcera Leontýnka, Radko, synovec Marko, maminka Radomíra, neteř Emily a sestra Karolina.Foto Martin Sekanina (Blesk)

A opravdu! Momentka ze zápasu o bronz z minulé neděle ukazuje, že zleva se k majiteli olympijského bronzu z Albertville 1992 a čtyř dalších ze světových šampionátů 1989, 1990, 1992 a 1993 vine mladší plavovláska.

A Leova manželka Radomíra obklopena vnoučaty dělá o několik sedaček vedle společnost Barboře, manželce svého syna Radka.

Jak je to tedy doopravdy? Leo Gudas si skutečně našel novou ženu! A to právě na Slovensku, během angažmá v Piešťanech, kde působil v roli hlavního kouče v letech 2014 až 2016. Jmenuje se Mirka, zbožnuje hokej a instagram poctivě zásobuje společnými fotografiemi.

„Je mi to líto, ale musím potvrdit, že máte správné informace. Víc to nechci rozebírat. Přeji Leovi v dalším životě mnoho štěstí,“ potvrdila Blesku stručně jeho paní Radomíra s tím, že jejich manželství bylo zhruba před půl rokem rozvedeno.

V odluce už žili ale nejméně dva roky, které ona strávila převážně v Americe, kde pomáhala s čtyřlístkem malých dětí synovi Radkovi a dceři Karolině (vdala se za Radkova spoluhráče M. Neuvirtha ), zatímco otec Gudas se po náhlém ukončení angažmá v Rumunsku usadil s novou rodinou na Slovensku.

Legendární československý obránce Radko Gudas s novou partnerkou Mirkou
Legendární československý obránce Radko Gudas s novou partnerkou Mirkou

Milenka žila s mafiánem!

Kdo že to uhranul Lea Gudase do té míry, že opustil po 30 letech ženu a byl ochoten riskovat i vztahy s oběma dětmi? Podle informací Blesku je jeho novou přítelkyní Mirka S. (42), bývalá hokejistka, milovnice posilování a wakeboardu.

Na hokejovou kariéru aspiruje i její syn, jehož si pořídila s jistým Róbertem B. Toho slovenská média bez skrupulí označují za mafiánského bosse z piešťanské skupiny Piťovců. Však také v lednu 2015 vyfasoval osm let vězení za trestné činy založení zločinecké skupiny, podplácení a vydírání.

Jeho trest byl následně snížen poté, co se rozhodl spolupracovat s policií a vypovídat proti dalším zločincům...