Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krutá vzpomínka. Spoluhráč hokejisty Hertla si vytetoval nenarozenou mrtvou dceru!

Autor: sjs

Byla to pro něj a jeho manželku zdrcující chvíle. Letos v březnu spoluhráč hokejisty Tomáše Hertla ze San Jose Sharks, útočník Evander Kane, přišel o nenarozenou dceru. Jeho žena potratila v šestém měsíci těhotenství. Hokejista se rozhodl, že si bude nenarozenou dcerku denně připomínat.

Byla to drsná rána. Kane se s manželkou těšil, že za tři měsíce budou rodiči. Dokonce měli i pro svou dcerku vymyšlené jméno. „Slova nemohou vyjádřit, jak moc jsme se těšili, až přivítáme naší holčičku na světě a budeme sledovat, jak roste. Evo, byla jsi největším požehnáním našich životů a jsme ti vděční za chvíle radosti, které jsi nám přinesla za tak krátkou dobu,“ vyznal se zkroušený Kane, když oznámil, že jeho žena v březnu potratila.

Kane řádí nejen na ledě
Kane řádí nejen na ledě

Nejlépe placený útočník v dresu San Jose se rozhodl, že si chce svou nenarozenou dceru navždy připomínat. Nechal si tak její jméno a chodidla vytetovat na ruku. „Dnes byl den, kdy jsme tě měli přivítat na tento svět. Já vím, že se na nás díváš z nejmírumilovnějšího místa,“ napsal k snímku svého tetování Kane.

Témata:  manželkarodinapotrathertlsan joseEvander KaneVIPsport