Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Už je to tady! Schumacher se po šesti letech ukáže celému světu

Autor: pv

Už je to pět a půl roku, kdy naposledy veřejnost spatřila sedminásobného mistra světa formule 1 Michaela Schumachera. Od tragické nehody na lyžích rodina pilota úzkostlivě střeží. Fanoušci se ale brzy dočkají velkého průlomu.

Jen nejbližší rodina a přátelé vědí, jak je na tom Schumacher po zdravotní stránce. V prosinci 2013 si během lyžování způsobil vážný úraz hlavy a bojoval dokonce o život. Naštěstí ho lékaři na klinice v Grenoblu zachránili a od té doby slavný závodník rehabilituje a snaží se vrátit do normálního života.

Po šesti letech od tragické nehody by nyní měla veřejnost znovu spatřit Schumachera. Do kin totiž koncem roku 2019 dorazí dokument o slavném pilotovi. Snímek bude mapovat jeho slavnou kariéru a je vytvořen na počest 25 let od jeho prvního mistrovského titulu.

Kromě rozhovrů s jeho manželkou Corinnou či dětmi Mickem a Ginou-Marií se před kamerou měl objevit i samotný Schumacher včetně záběrů z oslav jeho letošních padesátých narozenin na Mallorce. „V dokumentu pravděpodobně ale nebude zveřejněn zdravotní stav Schumachera a není ani jisté, jestli bude mluvit na kameru," uvedl britský deník The Guardian.

I tak půjde o mimořádný průlom, který by mohl utnout rozsáhlé dohady o tom, jak dnes vypadá život sportovní celebrity.

Tady byli se ženou ještě šťastní. Jedna z posledních fotek Michaela Schumacher z října 2013 z Oktoberfestu
Tady byli se ženou ještě šťastní. Jedna z posledních fotek Michaela Schumacher z října 2013 z Oktoberfestu

Témata:  schumacherfilmrodinaformule 1VIPsport