Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavný cyklista Sagan v Praze překvapivě promluvil o osobním životě. Co řekl?

Autor: pv

V Praze se objevila vzácná návštěva. Fenomenální slovenský cyklista Peter Sagan dorazil do hlavního města České republiky, kde se na tiskové konferenci pochlubil novinářům svým zlatým pokladem a mimořádně odpověděl i na otázku z osobního života.

Do Prahy přijel na skok slavný cyklista Peter Sagan , aby představil unikání zlatou medaili, která byla vyražena na jeho počest. Cena jedné placky z ryzího zlata je skoro půl milionu korun a celkem jich bylo vyrobeno sto. Několik jich má i samotný Sagan.

Katarína manžela Petera Sagana podporovala téměř na každém závodě.
Katarína manžela Petera Sagana podporovala téměř na každém závodě.

„Mám kolekci zlatých medailí. Je to pěkné i pro sběratele a je to drahé, protože je to zlaté,“ smál se Sagan.

Jeden z nejlépe vydělávajících slovenských sportovců se kromě drahé medaile rozpovídal i o plánech na další část sezony, ale čelil i otázce na soukromý život. Tohle téma je pro Sagana velice citlivé. Loni v létě totiž oznámil, že se rozchází s manželkou Katarínou.  

„Nevím, kdo by byl rád, aby se dělil se světem o osobní život. Co bych vám řekl z osobního života? Dneska jsem v Praze, pak tři dny v Monaku, a pak odlétám do Ameriky,“ vtipkoval cyklista, ale přesto prozradil, že na pár dní během volna svou rodinu navštívil.