Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Trenér Růžička: Překvapivá reakce na kritiku obránce Valacha!

Autor: pet

Nedostával peníze, tak začal s  kritikou. Exchomutovský hokejista Juraj Valach (30) ale nezůstal jen u vedení klubu a opřel se i do trenérů, jimž velel Vladimír Růžička (56). A ten nechápe proč.

Chomutovské trenéry si vzal na paškál v ostrém příspěvku na Facebooku, v  němž kritizoval hlavně vedení klubu za to, že kvůli chybějícím výplatám okradli jeho nemocného syna o milion korun. „Rád bych poděkoval realizačnímu týmu kromě trenérů. Děkuji, že mi Petr Martínek (asistent kouče) zničil kariéru,“ napsal hokejista, kterému v roce 2016 zemřela manželka při porodu dvojčat Amálie a Jerguše, jenž má poškozený mozek.

Blesk proto zjišťoval, co mu Růžička a  jeho pomocníci udělali. „Nemluvili jsme spolu, on odjel a vůbec nevím, co tím myslel. S Jurou se mezi námi určitě nic nestalo. Vždycky jsem mu chtěl vyjít vstříc i kvůli tomu, co se mu přihodilo. Měl jsem ho už ve Slavii a vždy s ním byl spokojený. Nemůžu na něj říct nic špatného,“ bránil se »Růža«, jenž po pádu Pirátů z  extraligy v klubu rovněž skončil.

Nervozita v týmu ku na něj i jeho nyní už bývalé kolegy vedlo. „Jde o  jeho věc. Nevím, jestli byl nespokojený, že málo hrál… Těžko říct. Spokojený být nemohl, protože problémy v klubu byly, z čehož pramenila nervozita hráčů, trenérů, všech. Dluží peníze i mně, ale nechci to víc rozebírat, jedná se o  interní záležitost,“ uzavřel kouč, jenž nemá jasno o  svém dalším angažmá.

Stejně tak Valach, který stále marně čeká na peníze…

Vladimír Růžička stále přemýšlí nad tím, jak Chomutov zvednout z chvostu tabulky, Piráti už dotahují Karlovy Vary
Vladimír Růžička stále přemýšlí nad tím, jak Chomutov zvednout z chvostu tabulky, Piráti už dotahují Karlovy Vary