Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obří vnady a veřejné kojení! Olympijská vítězka ukázala tělo v plavkách po porodu

Autor: pv

Vždycky patřila mezi nejštíhlejší lyžařky. Tělo americké sjezdařky Julie Mancusové (35) se ale během posledních měsíců proměnilo. Během těhotenství nabrala a dva týdny po porodu se svou novou figurou pochlubil fanouškům.

Nemá problém se předvádět. Mancusová se během focení pro sponzory či pánské magazíny už několikrát svlékla. Tehdy jako profesionální lyžařka měla tělo samý sval a šlachu. Před třemi lety ale kvůli vleklým zdravotním problémům s pravou kyčlí a ztrátě motivace ukončila kariéru.

Julia Mancuso se pochlubila snímkem, jak kojí svého syna
Julia Mancuso se pochlubila snímkem, jak kojí svého syna

Následně se v červnu 2017 vdala za přítele Dylana Fishe a dlouho na sebe nenechalo čekat ani miminko.Olympijská vítězka z Turína 2006 porodila před dvěma týdny syna Sonnyho. Přestože ještě nemohla stihnout shodit nabrané kilogramy spojené s těhotenstvím, předvedla se Mancusová v plavkách.

„Máma si stále užívá života, i když je v těchto dnech trošku těžké najít pro mě plavky,“ vtipkovala lyžařka s naditými vnady a větším pozadím. Kromě křivek se fanouškům na sociálních sítích pochlubila i snímkem, jak svého synáčka kojí na veřejnosti.