Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Běžel za Salahem a zlomil si nos! Útočník Liverpoolu dojal kluka svojí reakcí

Autor: čbu

Fotbalové superhvězdy mají po celém světě tolik fanoušků, že kdyby se měly s každým vyfotit nebo dát autogram, nedělaly by celé dny nic jiného. Pokud se ale jednou za čas zastaví, často z toho bývá dojemný příběh. Poslední momenty má na svědomí Mohamed Salah, hvězdný útočník Liverpoolu.

Salah nejdříve dojal v sobotu. Když po tréninku odjížděl ve svém bentley z liverpoolského tréninkového centra v Melwoodu, rozeběhli se za ním dva malí fanoušci. Jedenáctiletý Louis Fowler jako jeden z nich na něj mával a snažil se upoutat pozornost. Přitom narazil do lampy, spadl a zlomil si nos.

Tak moc se chtěl vyfotit se svým idolem, že mu nezáleželo ani na vlastním zdraví.

Fotbalista nešťastný náraz viděl, přičemž ukázal charakter a vrátil se, aby chlapci pomohl. Navíc mu splnil i jeho sen a vyfotil se s ním, zatímco mu po obličeji tekla krev. „Hrozně se omlouval za něco, co nebyla jeho chyba. Je prostě úžasný,“ řekl nevlastní táta malého fanouška Joe Cooper.

Malý Louis sice se zlomeným nosem skončil v nemocnici, vše ale dopadlo dobře.

Druhá dojemná situace nastala v úterý. Tentokrát už v Istanbulu, kde Liverpool dnes večer čeká boj o evropský Superpohár proti Chelsea (21:00). Během předzápasového tréninku si Salah zakopal s handicapovanými dětmi v rámci projektu UEFA Foundation.

Egyptský útočník si vzduchem přihrával s dvěma chlapci, z nichž jeden měl amputované obě nohy nad kolenem. I tak hvězdě umně kontroval povedenými hlavičkami. O chvíli později se připojily i další hvězdy Liverpoolu, posledního vítěze Ligy mistrů, včetně trenéra Jürgena Kloppa. S malými chlapci si strčily balónek a následně se s nimi vyfotily a rozdaly autogramy.

Jak málo stačí ke splněným snům. Děti díky Salahovi a dalším mají zážitky do konce života. Víc takových momentů!

Jedenáctiletý Louis Fowler běžel za Salahem, až si zlomil nos. Hvězdný útočník zastavil a se zraněným fanouškem se vyfotil
Jedenáctiletý Louis Fowler běžel za Salahem, až si zlomil nos. Hvězdný útočník zastavil a se zraněným fanouškem se vyfotil