Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prsatá rošťanda, která přerušila finále LM: Nemůžu se dočkat, až si tě vezmu, září partner

Autor: rau

Nenápadně vyklouzla z kotle Liverpoolu, prolétla pořadatelským rojem, pak ladně jako hrdlička přelétla přes reklamní panel, odhodila černé sukno a v odvážných plavkách vtrhla do arény, kde právě gradoval letošní ročník Ligy mistrů! Seznamte se s modelkou Kinsey Wolanskou (22).

Upřímně! Ač se to nemá, tahle prsatá blondýnka docela rozzářila jinak šedivý první poločas finále mezi Liverpoolem a Tottenhamem (2:0). Fanoušci byli z toho sprintu vnadné gazely paf!

Nejvíc pak její přítel – známá firma – Vitalij Zdoroveckij, bývalý pornoherec, jehož videoprojekty hluboko zakrojenými plavečkami slečna propagovala. „Hej, to je moje holka,“ zářil muž, který sám přerušil boj o zlato na mistrovství světa v Brazílii mezi Německem a Argentinou (1:0) před pěti lety!

 Od té doby má známý youtuber, jehož živí natáčení lehce erotických scének, s velkými sportovními akcemi utrum. A tak na sebe strhl pozornost prostřednictvím své vysmáté rošťandy.

Kdo tedy je Sexy Kinsey? Ruská modelka a herečka, jež si letos se svým milým zahrála ve snímku »Slasher Party«, který byl milovníky filmu na serveru imdb.com ohodnocen 3,1 hvězdičkami z desetibodové škály. Tam se Wolanská vyprsila ještě odvážněji než v sobotu na Wanda Metropolitano Stadium v Madridu.

Mottem odvážné dívky je dělat nezapomenutelné věci. Mezi fotbalisty poskakovala tak rozkošně, že stewardi proti narušitelce zakročili doslova gentelamansky. Div jí nenabídli rámě! V útrobách stadionu už ale hrdě kráčela s rukama za zády.

 Z desítek tisíc jejich sledujících na sociálních sítích se přes noc staly miliony. Úkol splněn! A vůbec jí nevadilo, že strávila několik hodin na policejní služebně a na pořádný fotbal se jen tak nepodívá.

Když ji propouštěli, čekal na ni hned u dveří její Vitalij. Kinsey byla zahalená v modré pláštěnce, kterou ale brzy odhodila. Domů už vkročila už zase polonahá. Partner ji pochvalně poplácal po zadnici. „Už se nemůžu dočkat, až si tě vezmu za ženu,“ vyznal se jí.

Co tihle dva předvedou příště?

Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště
Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště