Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ronaldo hledá prodavačku z »mekáče«. Chce splatil dluh z dětství!

Autor: ris

Teď je sice příkladem absolutního profesionála, Cristiano Ronaldo (34) ale často vzpomíná i na doby, kdy jeho rodina měla hluboko do kapsy a jeho strava nebyla tak pestrá, jak se pro sportovce sluší a patří. Přiznal to v úterním televizním rozhovoru s Piersem Morganem (54).

Rodák z Madeiry byl v dětství »závislý« na stravě z rychlého občerstvení. Hlad mnohdy zaháněl v McDonalds. „Občas jsme byli trošku hladoví. Vedle stadionu byl »Mekáč«. Zaklepali jsme na dveře a zeptali se, jestli nemají nějaké hrbáče,“ vzpomínal střelec Juventusu.

Za dveřmi pokaždé byla dáma jménem Edna, které chlapce nikdy nenechaly ve štychu, ačkoliv neměli peníze. A Ronaldo se jí teď chce za dobré skutky odvděčit! Proto vehementně pátrá po její totožnosti.

„Zjišťoval jsem to v Portugalsku, ale McDonald už tam zavřeli. Byl bych šťastný, kdybych ji našel třeba díky tomuto rozhovoru,“ ujistil. Pokud jeho akce bude úspěšná, hodlá soucitnou dámu pozvat na večeři. „Do Turína nebo Lisabonu. Abych jí alespoň nějak vrátil, co pro mě udělala,“ dodal.   

Ronaldo dal exkluzivní hodinový rozhovor Piersi Morganovi
Ronaldo dal exkluzivní hodinový rozhovor Piersi Morganovi